Θρήνος για τον μαθηματικό Δημήτρη Σηφακάκη – Το μεσημέρι της Τρίτης η κηδεία του – Υπέστη ανακοπή καρδιάς μέσα στο 11ο Γυμνάσιο Πατρών

Το μεσημέρι της Τρίτης στις 3 μ.μ από τον Ιερό Ναό Αγίου Νεκταρίου Πατρών θα τελεστεί η εξόδιος ακολουθία για τον άτυχο 62χρονο καθηγητή Δημήτρη Σηφακάκη, ο οποίος άφησε το πρωί της Δευτέρας την τελευταία του πνοή μέσα στο σχολείο του.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες του tempo24, αύριο ημέρα της κηδείας του μαθηματικού, το σχολείο θα παραμείνει ανοικτό, ωστόσο δεν θα διεξαχθεί κανένα μάθημα, ενώ οι συνάδελφοί του θα καταθέσουν χρηματικό πόσο στη μνήμη του στο “Χαμόγελο του Παιδιού”.

Να υπενθυμίσουμε πως ο 62χρονος ήταν ο καθηγητής που έσβησε μέσα στο σχολείο που υπηρετούσε το πρωί της Δευτέρας, το 11ο Γυμνάσιο Πατρών.

Σύμφωνα με πηγές ο άτυχος άνδρας βρισκόταν στο γραφείο της Διεύθυντριας Σχολικού Συγκροτήματος, όταν σωριάστηκε στο πάτωμα, έχοντας υποστεί ανακοπή καρδιάς.

Αμέσως κλήθηκε ασθενοφορό του ΕΚΑΒ, όπου το παρέλαβε χωρίς τις αισθήσεις του και τον μετέφερε στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Πατρών “Άγιος Ανδρέας”. Εκεί διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Η τραγική είδηση, έπεσε ως κεραυνός εν αιθρία στην εκπαιδευτική κοινότητα της Πάτρας.

Ο εκλιπών σύμφωνα με πηγές του tempo24, ήταν υπεύθυνος του Περιβαλλοντικού Προγράμματος Εκπαίδευσης, και μαζί με τους μαθητες του είχε διακοσμήσει την πρόσοψη του σχολικού συγκροτήματος με ψηφιδωτά, δικής του έμπνευσης.

Πάτρα: Η φωνή αγωνίας της μάνας “Σώστε το γιό μου” – Ο Μάριος είναι διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του Ρίου και ο ΕΟΜ απορρίπτει το αίτημα της μεταμόσχευσης!

Πάτρα: Σφοδρή σύγκρουση “ντελιβεράδων” – Δύο τραυματίες (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Επιβεβαιώνεται ιατροδικαστικά η σοκαριστική καταγγελία πως16χρονος βίασε 12χρονη-Γνωρίστηκαν μέσω instagram-ΝΕΟΤΕΡΑ

Πάτρα: Ποιος είναι ο 48χρονος που βρέθηκε κρεμασμένος στις φυλακές Αγίου Στεφάνου

Αχαΐα: Σοκάρει η αυτοκτονία άνδρα – Βρέθηκε κρεμασμένος από δέντρο, εντοπίστηκε σημείωμα

Δυτ. Ελλάδα: Άνδρας βρέθηκε κρεμασμένος σε δέντρο – Ο αδερφός του είχε «φύγει» με παρόμοιο τρόπο

“Βόμβα” Σπύρου Μαρτίκα για τον επιχειρηματία και τη σπείρα με τις απάτες που δρούσε και στην Πάτρα: «Έφαγε 250 χιλιάρικα από τον Παντελίδη το βράδυ που σκοτώθηκε»

Σιωπηρή διαμαρτυρία και πορεία για τον 17χρονο Μάριο που βρίσκεται διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του Ρίου