Με εξώδικο απαντάει στο Documento ο Λευτέρης Αυγενάκης

Τι αναφέρει το δημοσίευμα και η ανακοίνωση του γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ

Με εξώδικο απάντησε ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ Λευτέρης Αυγενάκης στον εκδότη και τον διευθυντή της εφημερίδας Documento, για το δημοσίευμα που τον φέρει να συνομιλεί με ποινικούς που ερευνώνται για μαύρο χρήμα.

«Διαψεύδω κατηγορηματικά οποιαδήποτε συμμετοχή μου & γνώση στα όσα μου αποδίδονται στο συκοφαντικό δημοσίευμα. Τα υπόλοιπα στα δικαστήρια» έγραψε νωρίτερα στο Twitter ο κ. Αυγενάκης, επισυνάπτοντας και τη σχετική δήλωσή του στην οποία ανέφερε:

«Πριν από λίγο έγινε επίδοση εξωδίκου προς τους Διευθυντές Σύνταξης της εφημερίδας «Documento» και τον εκδότη της, στην οποία εξυπακούεται ότι διαψεύδω κατηγορηματικά οποιαδήποτε συμμετοχή μου και γνώση στα όσα μου αποδίδονται στο συκοφαντικό δημοσίευμα της εν λόγω εφημερίδας. Πρόκειται περί μιας ακόμη σκευωρίας του γνωστού παρακράτους Τσίπρα - Καμμένου - Βαξεβάνη. Τα υπόλοιπα θα τα πούμε στη Δικαιοσύνη».

59f32b24cd3a1840330bbdb2.jpg

Η εφημερίδα κυκλοφόρησε το Σαββατοκύριακο με τίτλο «ΝΔ - GATE με πρωταγωνιστή τον Γραμματέα». Σύμφωνα με το δημοσίευμα ο κ. Αυγενάκης «έχει καταγραφεί από τον κοριό της ΕΥΠ να συνομιλεί με άτομα που έχουν καταδικαστεί για εκβιασμό, ερευνώνται για παράνομη εμπορία χρυσού και διακίνηση μαύρου χρήματος και συνθέτουν ένα δίκτυο με πλοκάμια στην πολιτική, την αστυνομία και την Εκκλησία».

 

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ