Πανεπιστήμιο Πατρών: Σήμερα διάλεξη από το Εργαστήριο Νεοελληνικής και Συγκριτικής Φιλολογίας του Τμήματος Φιλολογίας

ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

Συνεχίζεται ο ιδιαίτερα επιτυχημένος κύκλος των βραδινών ανοικτών διαλέξεων που διοργανώνει, για τέταρτη συνεχή χρονιά, το Εργαστήριο Νεοελληνικής και Συγκριτικής Φιλολογίας του Τμήματος Φιλολογίας.

Τον μήνα Νοέμβριο  θα πραγματοποιηθούν δύο διαλέξεις: (α) την 1 Νοεμβρίου 2017, από την επίκουρη καθηγήτρια του Τμ. Φιλολογίας Στέση Αθήνη, με θέμα «Η πορεία προς την κατακύρωση της συγγραφικής ταυτότητας: Οι βιογραφίες λογοτεχνών στον περιοδικό τύπο του 19ου αι.» (Συνομιλήτρια: Ζ. Γκότση, Αναπλ. Καθηγήτρια Νεοελληνικής και Συγκριτικής φιλολογίας), και (β) στις 29 Νοεμβρίου 2017, όπου η Γεωργία Πατερίδου, Επίκουρη καθηγήτρια του ΕΑΠ θα συνομιλήσει με την Επίκ. Καθηγήτρια του Τμ. Φιλολογίας Άννα Κατσιαγιάννη, με θέμα: «Ψηλαφώντας τις διαδρομές της ποιητικής δημιουργίας: μια συζήτηση για τα ποιήματα ποιητικής».

Οι εκδηλώσεις πραγματοποιούνται ημέρα Τετάρτη, ώρες 6.00 – 8.30 μ.μ., σε αίθουσα της Κεντρικής Βιβλιοθήκης. Το Τμήμα Φιλολογίας μας περιμένει, για να αναπτυχθεί και φέτος ένας γόνιμος διάλογος για θέματα λογοτεχνίας. 

Διαβάστε επίσης