Καθηγητής Γυμνασίου κατέρρευσε σε σχολείο της Πάτρας - Μεταφέρθηκε αναίσθητος από ασθενοφόρο - ΝΕΟΤΕΡΟ

στην περιοχή του Λάγγουρα
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ

Νεότερη Ενημέρωση 9.40: Δεν άντεξε και υπέκυψε ο Μαθηματικός του 11ου Γυμνασίου Πατρών, που υπέστη ανακοπή καρδιάς το πρωί της Δευτέρας και ενώ βρισκόταν στο σχολικό συγκρότημα.

Πρόκειται για 60χρονο Δημήτρη Σιφακάκη, που σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.gr, κατέρρευσε και ενώ βρισκόταν στο γραφείο της Διευθύντριας του Σχολικού συγκροτήματος με την οποία και έπιναν καφέ.

Ο εκπαιδευτικός ξαφνικά μπροστά στα έκπληκπτα μάτια της συναδέλφου του σωριάστηκε στο πάτωμα. Αμέσως κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, που τον παρέλαβε από το σημείο χωρίς να έχει τις αισθήσεις του.

Στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Πατρών "Αγιος Ανδρέας", οπου και μεταφέρθηκε διαπιστώθηκε ο θάνατος τους.

Πρώτη Ενημέρωση 9.00: Έχοντας χάσει τις αισθήσεις του μεταφέρθηκε από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Πατρών "Άγιος Ανδρέας", Καθηγητής του 11ου Γυμνασίου Πατρών.

22901465_10214484925907601_810194806_n.jpg

Το περισταστικό σημειώθηκε το πρωί της Δευτέρας και ενώ ο Μαθηματικός βρισκόταν έξω από το σχολικό συγκρότημα επί της οδού Σκιάθου. Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.gr, ο Καθηγητής ξαφνικά κατέρρευσε στο έδαφος μπροστά στα έκπληκτα μάτια μαθητών και συναδέλφων του.

Πηγές αναφέρουν πως ο εκπαιδευτικός υπέστη ανακοπή καρδιάς, ωστόσο ακόμα δεν έχει επιβεβαιωθεί αυτή η πληροφορία.

Το σχολείο όπως και τα περισσότερα στην Πάτρα και την ευρύτερη περιφέρεια σήμερα είναι κλειστά, στο πλαίσιο των σημερινών κινητοποιήσεων των μαθητών. 

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ