Football League: Ισοπαλία εκτός έδρας για τον Παναιγιάλειο

τα αποτελεσματα

Με τέσσερις αναμετρήσεις συνεχίστηκε σήμερα η δράση για την 1η αγωνιστική της Football League.

Ο Απόλλων Πόντου επικράτησε με 1-0 στη Βέροια, η Δόξα Δράμας 2-0 της Αναγέννησης Καρδίτσας, ενώ ισόπαλα έληξαν τα παιχνίδια Σπάρτη-Παναιγιάλειος (1-1) και Εργοτέλης-Καλλιθέα (0-0).

Αναλυτικά:

Βέροια – Απόλλων Πόντου 0-1

Την πρώτη του νίκη στην επιστροφή του στην Football League, πέτυχε ο Απόλλων Πόντου που πέρασε, νικηφόρα από την Ημαθία και την έδρα της Βέροιας.

Κι ενώ όλα έδειχναν ότι το ματς θα έληγε χωρίς γκολ, ο Κυβελίδης στο 87΄ ήταν αυτός που έλυσε τον γόρδιο δεσμό για τους Πόντιους διαμορφώνοντας με τον τρόπο αυτό το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.

ΒΕΡΟΙΑ (Χαραλαμπίδης): Γιαγκιοζης, Βαλις (62′ Δώρης), Καψάλης, Σούλιωτης, Δαμανάκης, Κοζακης, Λάσκαρης, Ρούνεϊ, Μπλετσας, Μπαστιάνος, Λίταινας (74′ Νύκταρης).

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ (Καλαϊτζίδης): Καλογεράκης, Αμαραντίδης, Γεωργιάδης, Καπίας (56′ Καλογέρης), Σαμαράς, Καλαϊτζίδης, Βεργώνης, Συμελίδης, Μπρίτο (72′ Κυβελίδης), Ενλουντουλού, Χασομέρης.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Τσετσίλας (Γρεβενών)

Εργοτέλης – Καλλιθέα 0-0

Σημαντικό εκτός έδρας βαθμό πήρε στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος κόντρα στον Εργοτέλη η Καλλιθέα .

Στο 17΄ το πλασέ του Ροβίθη σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι των φιλοξενούμενων.

Στο 48΄ η ομάδα του Ηρακλείου κέρδισε πέναλτι, όταν το σουτ του Μπούζα βρήκε στο χέρι του Βασιλείου, με το παίκτη των φιλοξενούμενων να αποβάλλεται με απευθείας κόκκινη κάρτα. Την εκτέλεση του πέναλτι ανέλαβε ο Σταματάκος, η μπάλα, όμως, αντί για τα δίχτυα του Κορωνάκη σταμάτησε στο δοκάρι του.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Γκώνιας): Λαδάς, Μπουρσέλης, Βογιατζής, Μαζουλουξής, Μπάτζιος, Μπουτσάκης (72′ Κούρτι), Σταμόπουλος, Ροβίθης (46′ Έφορντ), Κάιπερς, Σταματάκος, Μπούζας.

ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Τροΐζι): Κορωνάκης, Καντέ, Μάκο (65′ Μήλιος), Ντιακιτέ, Παπαγγελής, Μίνγκος, Χοτζάλι, Βινίσιους (64′ Σμυρλής), Συριόπουλος, Βασιλείου, Ξόμπλιος (54′ Παναγιωτίδης).

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Σωτηριάδης (Λασιθίου)

ΑΕ Σπάρτης – Παναιγιάλειος 1-1

Από έναν βαθμό πήραν Σπάρτη και Παναιγιάλειος.

Το συγκρότημα του Παναγιώτη Τζαναβάρα μπήκε καλύτερα στο ματς από τους Αχαιούς, και μόλις στο 10΄ είχε την ευκαιρία να προηγηθεί στο σκορ. Ο Παπαχρήστος ανέτρεψε τον Ράντι με τον διαιτητή να υποδεικνύει, το σημείο του πέναλτι. Την εσχάτη των ποινών ανέλαβε να εκτελέσει ο Ράνος, η μπάλα όμως αντί για τα δίχτυα του Πολίτη σταμάτησε στο κάθετο δοκάρι του τέρματος του.  

Στο 13' οι φιλοξενούμενοι πήραν το προβάδισμα με τον Αρναρέλλη και τελικά στο 85' ο ΟΙκονομόπουλος ισοφάρισε κι έδωσε τον βαθμό στους Λάκωνες.

ΣΠΑΡΤΗ (Τζαναβάρας):  Γιακουμής, Οικονομόπουλος, Μπέλης (55' Φουρτάδο), Ζουλιώτης, Τριανταφυλλάκος, Νιάρος, Μπαρέττας (72' Γουόρντεν), Μάγκας (83' Κατσίκης), Βοσνακίδης, Ράνος, Ράντι.

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Κουρμπανάς): Πολίτης, Ρέλλας (46′ Τσερκέζος), Παπαχρήστος, Ιντζίδης, Μπρους, Γκούμας, Αρναρέλλης, Κριστέτο, Στίκας, Γεωργακόπουλος (66′ Σταματής), Σκαρτσίλας

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Μαρκαντωνάτος (Ηλείας)

Δόξα Δράμας – Αναγέννηση Καρδίτσας 2-0

Η Δόξα Δράμας επέστρεψε στην Football League έπειτα από τρία χρόνια, ξεκινώντας με το δεξί τις υποχρεώσεις της σε αυτή. 

Το συγκρότημα του Άγγελου Διγκόζη άρχισε με τον καλύτερο τρόπο το παιχνίδι κόντρα στην Αναγέννηση Καρδίοτσας και στο 13΄ άνοιξε το σκορ χάρη στην εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Κάσες, έπειτα από χέρι που έκανε ο Κωνσταντινόπουλος.

Οι Δραμινοί στο 47΄ χάρη σε πλασέ του Κάσες και πάλι πέτυχαν το 2-0, με το σκορ να παραμένει ως έχει μέχρι την λήξη του ματς.

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ (Διγκόζης): Μένκα, Γκότοβος, Ντιμιτρόφσκι, Σπυρόπουλος, Πεταυράκης, Γουνδουλάκης (19′ λ.τρ. Νταντίδης), Ματσούκας (60′ Πετρόπουλος), Κάσες, Μπαϊκαρά, Μαρκόπουλος (78′ Λίτσκας), Ριζογιάννης.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Βαζάκας): Γκέκας, Καρίκι, Κωνσταντόπουλος (60′ Ευθυμίου), Θεοδωράκης, Κισκαμπάνης, Σουντούρα, Σταματάκης (46′ Μασούρας), Μπιτέλης, Πλαβούκος, Τζέκος, Ποζατζίδης.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Γκορτσίλας (Μακεδονίας).

Διαβάστε επίσης