Ξαφνική και αναγκαστική αποχώρηση που ανατρέπει τα δεδομένα στο Nomads

Η εξέλιξη που αλλάζει τη συνέχεια του παιχνιδιού

Μία μεγάλη και ξαφνική ανατροπή είχε η αρχή του σημερινού και κρίσιμου επεισοδίου του reality επιβίωσης Nomads. Ο παρουσιαστής Γρηγόρης Αρναούτογλου ξάφνιασε τους πάντες όταν διάβασε μία ιατρική γνωμάτευση η οποία ανέφερε πως ο Νίκος Παπαδόπουλος πρέπει αναγκαστικά να αποχωρήσει από το παιχνίδι.

Ο σοβαρός τραυματισμός του παίκτη των Ωκεανών πριν από δύο εβδομάδες δεν κατάφερε να ξεπεραστεί ποτέ και μάλιστα οι προσπάθειες που έκανε για να συμμετάσχει στα αγωνίσματα μετά από αυτόν, επιβάρυνε ακόμα περισσότερο την κατάστασή του.

nikos.jpg

Ο ίδιος δήλωσε συγκινημένος πως «είμαι πάρα πολύ στεναχωρημένος καθώς όλη μου η προσπάθεια για να μπορέσω να παραμείνω στο Nomads, δεν βγήκε σε καλό. Ό,τι και να έκανα απλά επιδείνωσε την κατάστασή μου. Συμμερίζομαι 100% την απόφαση της γιατρού και θα δεχτώ την αποχώρησή μου από το παιχνίδι».

Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται η συνέχεια του παιχνιδιού καθώς μετά από αυτή την εξέλιξη η ομάδα των Μπλε θα μείνει ξαφνικά με 2 παίκτες λιγότερους και μένει να δούμε ποια θα είναι η κίνηση της παραγωγής.

clipboard093.jpg

Διαβάστε επίσης