Επέστρεψαν οι ληστές με το σίδερο

Θύμα μια 85χρονη στην Κυψέλη

Η σπείρα των ληστών με το σίδερο έκανε την εμφάνιση της ξανά. Οι κακοποιοί που σιδέρωναν με πυρακτωμένο οικιακό σίδερο τα θύματά τους, αυτή τη φορά έβαλαν στο στόχαστρο μια ηλικιωμένη γυναίκα την οποία και βασάνισαν με τον ίδιο ακριβώς τρόπο.

Η 85χρονη Δ.Σ. που έπεσε θύμα της συγκεκριμένης συμμορίας μένει στην Κυψέλη. Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας Espresso, οι δράστες την «σιδέρωσαν» στον ώμο και το στήθος, προκαλώντας της σοβαρά εγκαύματα.

Αποτέλεσμα ήταν η ηλικιωμένη γυναίκα να καταλήξει για πολυήμερη νοσηλεία και αποκατάσταση στο ΚΑΤ προκειμένου να πραγματοποιήσει πλαστική εγχείρηση.

Το περιστατικό σημειώθηκε πριν από λίγες ημέρες, στο διαμέρισμα της 85χρονης στην περιοχή της Κυψέλης. Όλα έγιναν στις 03:00 τα ξημερώματα.

Τρεις δράστες έσπασαν αθόρυβα με διάφορα εργαλεία την πόρτα του διαμερίσματος της άτυχης ηλικιωμένης. Οι τρεις κακοποιοί αιφνιδίασαν την 85χρονη, καθώς την βρήκαν να κοιμάται. Αμέσως της έδεσαν τα χέρια με μια γραβάτα και άρχισαν να την χτυπούν επάνω στο κρεβάτι. Η ηλικιωμένη αρνούνταν ν τους πει που έχει τα χρήματα και εκείνοι έβαλαν το σίδερο στην πρίζα. Η 85χρονη άρχισε να ουρλιάζει και οι δράστες τοποθέτησαν ένα πανί στο στόμα της για να μην ακούγονται οι φωνές της.

Οι αστυνομικοί που έχουν αναλάβει τις έρευνες θεωρούν πως οι κακοποιοί είχαν πληροφόρηση για το συγκεκριμένο διαμέρισμα. Η σπείρα είχε προκαλέσει τον τρόμο σε διάφορες περιοχές τη Αττικής είχε όμως διακόψει την δράση της. Τώρα όπως φαίνεται έκανε την εμφάνιση της ξανά.

Διαβάστε επίσης