Ο γρίφος του Πετρούνια για τη σχέση του με τη Βασιλική Μιλλούση - ΒΙΝΤΕΟ

Με αφορμή τις φήμες για χωρισμό

Ο Λευτέρης Πετρούνιας, ήταν χθες καλεσμένος στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα στον Ant1 και μίλησε για την αθλητική του πορεία, τους στόχους του και την προσωπική του ζωή. Ο  Ολυμπιονίκης, σύμφωνα με δημοσιεύματα, είναι σε σχέση με τη Βασιλική Μιλλούση, αλλά οι φήμες τους ήθελαν να έχουν χωρίσει πριν τη συμμετοχή της αθλήτριας στο Nomads.

Ο Γιώργος Λιάγκας ρώτησε τι συμβαίνει τελικά ανάμεσα τους. Ο Λευτέρης απάντησε με τον δικό του τρόπο, λέγοντας πως η Βασιλική είναι ένας άνθρωπος με τον οποίο μπορείς να κοιτάξεις τη ζωή σου.

«Θα δώσω μία πολύ όμορφη απάντηση ότι τα μέσα μας χώρισαν, τα μέσα μας τα ξαναβρήκανε… Οπότε μάλλον εκείνοι ξέρουν καλύτερα από εμάς. Σίγουρα υπάρχει πολύ καλή επικοινωνία. Με τη Βασιλική ήμασταν πολλά χρόνια φίλοι και πριν να είμαστε μαζί. Μπήκε στο NOMADS και έχουμε μείνει εκεί. Το μέλλον δεν μπορώ να το προβλέψω» και συνέχισε:«Αυτό που έχω να πω είναι ότι οι γυναίκες αυτή την περίοδο.. αυτά τα χρόνια… Είναι πολύ «αλλού» και βλέπεις τρομερά πράγματα και δύσκολα βρίσκεις σοβαρό άνθρωπο. Η αλήθεια είναι ότι η Βασιλική είναι ένας σοβαρός άνθρωπος και πολύ καλό παιδί. Είναι ένας άνθρωπος με τον οποίο μπορείς να κοιτάξεις τη ζωή σου».

Διαβάστε επίσης