Νέο δράμα για την οικογένεια του άτυχου Γιώργου Τζούτη - Συγγενικό πρόσωπο που κλήθηκε να τον αναγνωρίσει υπέστη ανακοπή - Το χρονικό της μοιραίας σύγκρουσης - ΒΙΝΤΕΟ και ΦΩΤΟ

νοσηλεύεται στο νοσοκομείο

Νέο δράμα για την οικογένεια του άτυχου Γιώργου Τζούτη που σκοτώθηκε σε τροχαίο χθες το μεσημέρι στην Πατρών - Πύργου στο ύψος των Βραχνείκων.

 

 

Σύμφωνα με πληροφορίες, συγγενικό του πρόσωπο που κλήθηκε στο νοσοκομείο για να τον αναγνωρίσει, υπέστη ανακοπή και νοσηλεύεται. 

Στο μεταξύ, υπαιτιότητα του 49χρονου οδηγού του smart, δείχνουν τα μέχρι τώρα στοιχεία που έχει συλλέξει η Τροχαία Πατρών, σχετικά με το τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης στην Εθνικη Οδό Πατρών - Πύργου στο υψος των Βραχνεΐκων, με θύμα τον 57χρονο Γιώργο Τζούτη κάτοικο Παραλιάς Πατρών.

Ειδικότερα το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 49χρονος, πέρασε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και συκρούστηκε μετωπικά με την μοτοσυκλέτα του άτυχου 57χρονου. Από τη σύγκρουση τραυματίστηκε ελαφρά ο οδηγός του smart.

To θύμα ήταν υπάλληλος της Πολεοδομίας στην Κάτω Αχαΐα. Η είδηση του θανάτου του, έπεσε ως κεραυνός εν αιθρία για συγγενείς, φίλους και συναδέλφους, ενώ συγκλονισμένη η γειτονιά που διέμενε στην Παραλία Πατρών.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ

Από τους αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Πατρών, σχηματίστηκε δικογραφία για θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα, το οποίο έγινε χθες το μεσημέρι, στο 10,700 χιλιόμετρο της Νέας Εθνικής Οδού Πατρών – Πύργου, στο ύψος των Βραχναϊκων, όπου ένας 49χρονος ημεδαπός, οδηγώντας αυτοκίνητο, εισήλθε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και συγκρούστηκε με μοτοσικλέτα που οδηγούσε 57χρονος ημεδαπός.

Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν να τραυματιστεί θανάσιμα ο οδηγός της μοτοσικλέτας και ελαφρά ο οδηγός του αυτοκινήτου.

Από το Τμήμα Τροχαίας Πατρών διενεργείται προανάκριση για την διακρίβωση των αιτιών και συνθηκών πρόκλησης του τροχαίου ατυχήματος

Διαβάστε επίσης