Το tempo24.news στην Τελετή Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας στην Αρχαία Ολυμπία - Συνάντηση Κατσιφάρα - Παυλόπουλου - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

Τον πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο, υποδέχθηκε στην Αρχαία Ολυμπία ο Περιφερειάρχης δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας. Ο πρόεδρος της Δημοκρατίας βρέθηκε το πρωί στην Αρχαία Ολυμπία για την Τελετή Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας για τους Χειμερινούς Αγώνες. Η Ολυμπιακή Φλόγα αναμένεται στην Πάτρα.

 

-------------

Η Ολυμπιακή Φλόγα των ΧΧΙΙΙ Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων «PYEONGCHANG 2018», σήμερα Τρίτη 24 Οκτωβρίου, θα περάσει από την Πάτρα, στο μακρύ ταξίδι της προς την πόλη της PyeongChang της Ν. Κορέας.

Στην Αρχαία Ολυμπία βρέθηκε το tempo24.news και αυτές είναι οι φωτο από την προετοιμασία της τελετής αφής

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων:

«Η Ολυμπιακή Φλόγα με τον ισχυρό συμβολισμό που περικλείει, θα τιμηθεί από την Πάτρα σε ειδική εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί την ίδια μέρα, στις 9.10 το βράδυ στην πλατεία Υψηλών Αλωνίων όπου και θα παραμείνει μέχρι το πρωί.

Την Τετάρτη στις 9 το πρωί με λαμπαδηδρόμους η Ολυμπιακή Φλόγα θα αναχωρήσει από τα Υψηλά Αλώνια, θα ακολουθήσει την διαδρομή Γούναρη – Κορίνθου και στη συνέχεια θα διέλθει τη Γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου.»

Οι φετινοί λαμπαδηδρόμοι που παρέλαβαν τον εξοπλισμό τους, είναι οι: Ανδρέας Ρήγας, Σοφία Αλικανιώτη, Λουκάς Καταπόδης, Παναγιώτα Μακρή, Κωνσταντίνος Αντίοχος και Φωτεινή Πλέα.

Διαβάστε επίσης