Η ERGO Ασφαλιστική απένειμε το «εισιτήριο συμμετοχής» για τον αγώνα 3χλμ. την ημέρα του Μαραθωνίου της Αθήνας

στην ομάδα της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας

Το «εισιτήριο συμμετοχής» στην ομάδα που θα εκπροσωπήσει την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος στον τελικό αγώνα δρόμου 3χλμ ERGO την ημέρα του Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας, παραδόθηκε από την ERGO Ασφαλιστική σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 20 Οκτωβρίου στα γραφεία του Ομίλου ERGO στην Πάτρα.

Με την εκδήλωση, αυτή, ολοκληρώθηκε ο επιτυχημένος κύκλος των 7 αγώνων Run Greece που διενεργήθηκαν φέτος, καθώς η Πάτρα αποτελούσε τον τελικό σταθμό, έχοντας λάβει τη σκυτάλη από Λάρισα, Ηράκλειο, Καστοριά, Ιωάννινα, Αλεξανδρούπολη και Ρόδο.

Έτσι, οι είκοσι νικητές που διακρίθηκαν, από τους 4.780 δρομείς που συμμετείχαν στο Run Greece Πάτρας, θα ενωθούν με τους 120 νικητές των άλλων 6 Περιφερειών και θα ανανεώσουν το ραντεβού τους για τον Αυθεντικό Μαραθώνιο Αθηνών, την Κυριακή 12 Νοεμβρίου 2017. Εκεί, θα έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν στον τελικό αγώνα δρόμου 3χλμ. που διενεργείται φέτος για πρώτη χρονιά φέτος από την ERGO Ασφαλιστική.

Ο κύριος Τάσος Παπαδόπουλος, Διευθυντής Πωλήσεων Δικτύου Ανεξαρτήτων Συνεργατών της ERGO, παρέδωσε τα «εισιτήρια συμμετοχής» και τα «πακέτα» του προγράμματος φιλοξενίας στα μέλη της ομάδας που θα εκπροσωπήσει την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι εκπρόσωποι του ΣΕΓΑΣ κ.κ.  Βαγγέλης Τζελάτης, Πρόεδρος ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Β. Πελοπονήσσου, Νίκος Μπαλάσης, Μέλος Δ.Σ. ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Β. Πελοπονήσσου, Τόλης Αποστολόπουλος, Ομοσπονδιακός Τεχνικός, Κώστας Χριστόπουλος, Πρόεδρος των κριτών στίβου.

Στο τέλος της τελετής, ο κος Τάσος Παπαδόπουλος, Διευθυντής Πωλήσεων Δικτύου Ανεξαρτήτων Συνεργατών της ERGO, αφού συνεχάρη όλους τους νικητές δήλωσε:

«Η ERGO, ο μεγαλύτερος Όμιλος Γενικών Ασφαλίσεων στην Ελλάδα (μετά και την απόκτηση της ΑΤΕ Ασφαλιστικής, βάσει των εγγεγραμμένων ασφαλίστρων των δύο εταιριών), στέκεται ξανά στο πλευρό του ΣΕΓΑΣ, ως Μεγάλος Χορηγός μεγάλων και σημαντικών δρομικών διοργανώσεων.

 

Σε πλήρη συμφωνία με την εταιρική κουλτούρα μας που συνοψίζεται στη φράση «Ασφαλίζω σημαίνει καταλαβαίνω», στην  ERGO Ασφαλιστική γινόμαστε ακόμα μια χρονιά πρέσβεις του αθλητικού ιδεώδους, προστατεύοντας και ασφαλίζοντας όλους τους συμμετέχοντες από κίνδυνο ατυχήματος κατά τη διάρκεια των αγώνων. Έργο μας είναι να στηρίζουμε όλους εσάς σε κάθε σας βήμα, σε κάθε σας προσπάθεια.»

 

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ