Μια απίστευτη υπόθεση "ζωντάνεψε" στα δικαστήρια της Πάτρας- Πώς μια 33χρονη άρπαξε από ένα παιδί 14.500 ευρώ!- 4 χρόνια η δίκη έπαιρνε αναβολή

είχε βρει την κότα με τα χρυσά αυγά, στο πρόσωπο ενός εννιάχρονου κοριτσιού

Μια απίστευτη υπόθεση ζωντάνεψε χθες στα δικαστήρια της Πάτρας με πρωταγωνίστρια μια 33χρονη που είχε καταφέρει εξαπατώντας ένα παιδί,  να αρπάξει 14.500 ευρώ!

Όλα είχαν συμβεί τον Αύγουστο του  2013 όταν συνελήφθη η 33χρονη, η οποία διέμενε  στα σύνορα, λίγο πιο πάνω από το στρατόπεδο και δίπλα στο πρατήριο Dur. H γυναίκα  είχε δύο παιδιά και όπως αποδείχθηκε είχε βρει την κότα με τα χρυσά αυγά, στο πρόσωπο ενός εννιάχρονου κοριτσιού που έμενε 300 μέτρα πιο πέρα από το σπίτι της.

Οι οικογένειες είχαν γνωριστεί στην πλατεία. Η μητέρα της μικρής ήταν Βορειοπηπειρώτισσα και ο πατέρας της Αλβανός. Το παιδί έμενε μέρες μόνο του καθώς ο πατέρας του δούλευε στα χωράφια και η μητέρα του φύλαγε ηλικιωμένους.

Αυτό το γεγονός είχε  εκμεταλλευτεί η 33χρονη, η οποία ασκώντας του ψυχολογική πίεση, λέγοντάς του ότι δεν έχουν να φάνε και ότι υποφέρουν είχε καταφέρει να το πείσει να της πηγαίνει χρήματα τα οποία έπαιρνε από το σημείο στο οποίο τα εναπόθεταν οι σκληρά εργαζόμενοι γονείς του που το άφηναν επί ώρες μονάχο.

Το περιστατικό έγινε αντιληπτό από ένα ζευγάρι γειτόνων που έβλεπαν το παιδί να μεταφέρει χούφτες χρήματα και μια μέρα το άκουσαν να ρωτάει αν ... φτάνουν.

Η έρευνα που ακολούθησε αποκάλυψε ότι το παιδί είχε μεταφέρει μέσα σε διάστημα λίγων ημερών ποσό 14.500 ευρώ στην 33χρονη.

Η δίκη είχε αναβληθεί πολλές φορές και παραλίγο να αναβληθεί και χθες. Ωστόσο η απόφαση που βγήκε λίγο πριν το βράδυ ήταν δύο χρόνια φυλάκιση με τριετή αναστολή για την 33χρονη. 

Γ. Κον. 

Διαβάστε επίσης