Ποιους «έδειξε» ο πατέρας της Δώρας για το έγκλημα στο νεκροταφείο

Τι είπε στην κατάθεσή του ο Κώστας Ζέμπερης

Άτομα με τα οποία είχε διαφορές αλλά και περιστατικά του παρελθόντος από την εποχή που είχε πάθος με το χρηματιστήριο φέρεται να κατάθεσε στην ΓΑΔΑ το πρωί της Κυριακής ο Κώστας Ζέμπερης, πατέρας της Δώρας Ζέμπερη, η οποία δολοφονήθηκε άγρια το απόγευμα της περασμένης Τετάρτης στο Β’ Νεκροταφείο Αθηνών με 14 μαχαιριές.

O πατέρας της 32χρονης στην προσπάθειά του να «φωτογραφίσει» κάποιον πιθανό δράστη σύμφωνα με πληροφορίες του «Ελεύθερου Τύπου» έδειξε συγκεκριμένα άτομα στις αρχές.

«Δεν μπορούμε να πούμε τίποτα παραπάνω αν δεν ολοκληρωθούν οι έρευνες. Βρισκόμαστε σε αυτή τη φάση. Ο πατέρας δεν είχε σχέσεις με την οικογένειά του. Την κόρη του είχε να την δει πάρα πολλούς μήνες. Περιμένουμε να εξελιχθεί η έρευνα από την αστυνομία. Είμαι αισιόδοξος πως θα βγει άκρη. Δεν χρειάζεται να βγάζουμε συμπεράσματα πριν την ολοκλήρωση της διαδικασίας των ερευνών από την αστυνομία.», ανέφερε χαρακτηριστικά στον «Ε.Τ.» ο Αποστόλης Λύτρας, δικηγόρος του πατέρα της Δώρας Ζέμπερη.

Πάντως, τα έως τώρα στοιχεία δείχνουν ληστεία μετά φόνου, καθώς φαίνεται πως δεν υπάρχει καμία ένδειξη σχετικά με κάποιο διαφορετικό κίνητρο που ενδεχομένως να έστρεφε τις έρευνες των αρχών σε άλλη κατεύθυνση. Άλλωστε, όπως αναφέρουν οι αστυνομικοί ο δράστης επιτέθηκε με μανία στην άτυχη κοπέλα και της άρπαξε την τσάντα και το κινητό της. «Δεν μπορούμε να αποκλείσουμε την επίθεση από κάποιον τοξικομανή ή κάποιον ψυχικά διαταραγμένο. Δεν υπάρχει κάποια άλλη ένδειξη για διαφορετικό κίνητρο», επεσήμαναν στελέχη της Αστυνομίας στην εφημερίδα.

Διαβάστε επίσης