Ο σκύλος του Μακρόν έκανε την... ανάγκη του μέσα στο Μέγαρο των Ηλυσίων - ΒΙΝΤΕΟ

Οι κάμερες κατέγραψαν τον "Nέμο", τον σκύλο του Εμανουέλ Μακρόν, να... κάνει την ανάγκη του μπροστά από το τζάκι στο Μέγαρο των Ηλυσίων την ώρα που ο Γάλλος πρόεδρος είχε συνομιλίες με μέλη της κυβέρνησής του.

Στο πλάνο φαίνεται να διακόπτεται η συζήτηση που έχει ο Μακρόν με τρεις υφυπουργούς του από τον ήχο της σωματικής ανάγκης του προεδρικού σκύλου. Οι υπουργοί πάντως, αλλά και ο ίδιος ο πρόεδρος, φαίνεται να το αντιμετωπίζουν με χιούμορ.

"Κάνει κάτι αρκετά ασυνήθιστο", λέει ο Μακρόν στο βίντεο που κατέγραψε το ειδησεογραφικό δίκτυο LCI.

"Συμβαίνει συχνά;", ρωτάει ένας από τους υπουργούς.

"Όχι", απαντάει γελώντας ο Γάλλος πρόεδρος και σχολιάζει χιουμοριστικά: "Προκαλέσατε μια απολύτως ασυνήθιστη συμπεριφορά στο σκύλο μου".

Ο Νέμο, ένα μαύρο λαμπραντόρ διασταύρωση με γκριφόν, δύο ετών, φωτογραφίζεται συχνά να συνοδεύει τον πρόεδρο και την σύζυγό του Μπριζίτ σε επίσημες υποχρεώσεις τους. Το ζεύγος Μακρόν τον υιοθέτησε τον Αύγουστο από ένα καταφύγιο ζώων.

Ωστόσο ο Νέμο δεν είναι ο πρώτος προεδρικός σκύλος που...παραφέρεται.

Τα σκυλιά του Νικολά Σαρκοζί λέγεται ότι είχαν προκαλέσει ζημιές χιλιάδων ευρώ στα έπιπλα του Μεγάρου, ενώ και ο "Σούμο", το μαλτέζ μπισόν του Ζακ Σιράκ, που προφανώς δυσκολεύτηκε να προσαρμοστεί στη ζωή του κοινού θνητού (σκύλου) μετά την αποχώρηση από το Μέγαρο, χρειάστηκε να λάβει θεραπεία για κατάθλιψη αφού δάγκωσε τρεις φορές το αφεντικό του.

 

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ