Survivor 2: Η σημαντική αλλαγή στη μετάδοση του ριάλιτι από τον ΣΚΑΪ

ΠΕΝΤΕ ΟΙ ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΤΟΥ

To Survivor 2 έρχεται τον Φεβρουάριο του 2018 με στόχο να μονοπωλήσει το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού, αν κρίνουμε από την απόφαση που πήρε ο ΣΚΑΪ.

Την ώρα που η μάχη στην τηλεοπτική αρένα μαίνεται με αμείωτη ένταση, τα κανάλια στρέφουν το βλέμμα στο δεύτερο μισό της σεζόν, οπότε θα κληθούν να αντιμετωπίσουν τον μεγάλο αντίπαλο που λέγεται Survivor 2.

Σύμφωνα μάλιστα με ρεπορτάζ της Realnews, στον ΣΚΑΪ οριστικοποιήθηκε η απόφαση να αυξηθούν κατά μία οι ημέρες μετάδοσης του Survivor – δηλαδή από τέσσερις που μεταδιδόταν πέρυσι, σε πέντε. Αυτό σημαίνει ότι το κανάλι θα επενδύσει όλη την prime time ζώνη του στο ριάλιτι που πέτυχε εξωπραγματικά νούμερα τηλεθέασης.

Από την πλευρά του ο ΑΝΤ1, στον οποίο θα απελευθερωθεί μεγάλο κομμάτι της prime time μετά το τέλος του Nomads τα Χριστούγεννα, εξετάζονται διάφορα σενάρια. Θα συνεχίσουν με νέο ριάλιτι ή θα στραφούν στη μυθοπλασία;

Πληροφορίες αναφέρουν ότι θα επιλεγεί και πάλι ένα μείγμα προγράμματος με ποικιλία που θα περιλαμβάνει δηλαδή και τα δύο, και νέο ριάλιτι αλλά και ενδυνάμωση του τομέα μυθοπλασίας με την προσθήκη νέων παραγωγών.

Διαβάστε επίσης