Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Κάτω Αχαΐας: Με δυναμικό «παρών» στον 35ο Ημιμαραθώνιο - ΦΩΤΟ

«Μαζί στη ζωή, μαζί και στον αθλητισμό!»

Για δεύτερη συνεχή χρονιά το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Κάτω Αχαΐας, συμμετείχε στην παιδική διαδρομή του ημιμαραθωνίου που διοργάνωσε ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Πάτρας.

«Ήταν μια όμορφη μέρα, γεμάτη με χαμόγελα, χαρά κι ενθουσιασμό. Οι μικροί μαθητές, μαζί με φίλους και γονείς, συμμετείχαν με τον δικό τους ρυθμό και τερμάτισαν όλοι μαζί. 
Το μήνυμα μας: «Μαζί στη ζωή, μαζί και στον αθλητισμό!. Παρά τα προβλήματα, παρά τις δυσκολίες, είμαστε κι εμείς εκεί και συμμετέχουμε σε αυτή τη γιορτή του αθλητισμού, όπως όλοι!»

Τη περασμένη χρονιά συμμετείχαμε με 3 παιδιά και φέτος οι συμμετοχές μας ήταν 19. Ήταν η πρώτη φορά που ο νεοσυσταθείσας Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων ανέλαβε εξ’ ολοκλήρου την οργάνωση για την συμμετοχή στον αγώνα και τον καθιερώνει πλέον ως την πρώτη ετήσια δράση του.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τα παιδιά, τους γονείς και φίλους που στήριξαν τη συμμετοχή μας κι ελπίζουμε οι αναμνήσεις από αυτή την ημέρα να τους συντροφεύουν πάντα!

Ευχαριστούμε ιδιαιτέρως τον Σύλλογο Δρομέων Υγείας Πάτρας για την άψογη διοργάνωση και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για την επόμενη χρονιά. 
Θα είμαστε πάλι εκεί!

Τέλος, ένα ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ στα παιδάκια μας που αποδεικνύουν με τον πιό περίτρανο τρόπο ότι η αναπηρία είναι μόνο μια λέξη και τίποτα παραπάνω! Μπράβο τους!!!», μας ενημερώνει ο σύλλογος Γονέων. 

eidiko-hmi2-300x200.jpg

eidiko-hmi4-300x200.jpg

eidiko-hmi6-300x200.jpg

eidiko-hmi1-300x200.jpg

eidiko-hmi5-1-300x200.jpg

Διαβάστε επίσης