Βρετανία: Ένοπλος κρατά ομήρους σε πάρκο - ΝΕΟΤΕΡΑ

Σύμφωνα με τις πρώτες αναφορές ο άνδρας είναι οπλισμένος με καραμπίνα

Νεότερη Ενημέρωση: Δεν σχετίζεται με τρομοκρατία το περιστατικό ομηρίας που εξελίσσεται σε αίθουα μποουλινγκ στο Νανίτον της Κεντρικής Αγγλίας. Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες ο ένοπλος δράστης, είναι υπάλληλος της επιχείρησης, κρατά τρια άτομα ομήρους,

Προχώρησε αυτή την πράξη γιατί ζήτησε από τους υπεύθυνους την πρόσληψη του σε με σύμβαση αορίστου χρόνου και εκείνοι του αρνήθηκαν.

Πρώτη Ενημέρωση: «Περιστατικό με ένοπλο σε εξέλιξη» φέρεται να αντιμετωπίζει η αστυνομία σε πάρκο του Νανίτον της κεντρικής Αγγλίας.

Το BBC μετέδωσε ότι η αστυνομία αντιμετωπίζει «περιστατικό που βρίσκεται σε εξέλιξη» σε πάρκο ψυχαγωγίας στο Νανίτον της κεντρικής Αγγλίας. Υπάρχουν πληροφορίες για παρουσία ενόπλου.

Όπως μετέδωσε ο independent ο άνδρας που κρατάει καραμπίνα κρατάει αρκετούς ομήρους σε αίθουσα μποουλιγνκ του Μπερμούδα Παρκ ενώ οι αρχές κάλεσαν τους πολίτες να εκκενώσουν την περιοχή.

Η αστυνομία του Γουόρικσιρ στην κεντρική Αγγλία δεν έδωσε στη δημοσιότητα περισσότερες πληροφορίες στον λογαριασμό της στο Twitter αλλά οι αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης υποδηλώνουν ότι υπάρχει ένοπλος, ο οποίος έχει συλλάβει ομήρους στον χώρο, ο οποίος περιλαμβάνει κινηματογράφο και αίθουσα για μπόουλινγκ.