«Βασανισμένε μου άγγελε, σε χρέωσε ο πατέρας και πλήρωνες τα χρέη του» -Το νέο μήνυμα της αδερφής της Δώρας

ΣΤΟ FACEBOOK

Συνεχίζει να εξαπολύει κατηγορίες εναντίον του πατέρα της η αδερφή της Δώρας Ζέμπερη που το απόγευμα της Τετάρτης και ενώ βρισκόταν στο Β’ Νεκροταφείο Αθήνων έπεσε νεκρή έπειτα από επίθεση με μαχαίρι.

Σε νέα της ανάρτηση στο Facebook γράφει τονίζει ότι η Δώρα αναγκαζόταν να πληρώνει τα χρέη του πατέρα της. Γράφει συγκεκριμένα: «Αστέρι μου..ζωή μου..ματάρες μου..πονεμένη μου ψυχή..εγώ θα βρω ποιος στο έκανε αυτό..τον περιμένω. Κορίτσι μου σπούδασες μόνη σου, δούλευες για να σπουδάσεις, δεν είχες βοήθεια από κανέναν.. δούλευες για τα αδέλφια σου, σπούδασες και τα αδέλφια σου.. καμάρωνες λες κ ήμασταν παιδιά σου..σε χρέωσε ο "πατέρας" κ πλήρωνες.. τα χρέη του.. δεν πήρες αγάπη μόνο έδινες.. βασανισμένε μου άγγελε σε περιμένω να γυρίσεις….».

Λίγο νωρίτερα η αδερφή της 32χρονης κοινοποίησε στο Facebook μία είδηση που είχε τίτλο «Βόμβα: Τα χρέη του πατέρα της πλήρωνε η 32χρονη εφοριακός! Η μεγάλη αποκάλυψη για τις σχέσεις της οικογένειας που ανατρέπει τα δεδομένα!» για την οποία σχολίαζε: «Φτου σου ξεφτίλα».

Παράλληλα, η αδερφή της άτυχης εφοριακού απαντώντας σε χρήστη που σχολιάζει «Τώρα μόνο ο δολοφόνος να βρεθεί και όχι τέτοια προσωπικά θέματα είναι πολύ άσχημο πατέρας είναι και αυτός όπως και να έχει» απάντησε: «Τέρας όχι πατέρας κ όποιος δεν ξέρει μην εκφέρει γνώμη. Για την μνήμη της αδελφής μου θα μάθουν όλοι τι είχε τραβήξει ο άγγελός μου».

Υπενθυμίζουμε ότι ο πατέρας της Δώρας Ζέμπερη σε δηλώσεις απέδωσε τη δολοφονία της κόρης του που εργαζόταν ως εφοριακός, στις υποθέσεις που χειρίζεται, και ζήτησε από το ΣΔΟΕ να αποκαλύψει ποιες ήταν αυτές.