Υποψήφια για το θεσμό Greek International Women Awards η Ελένη Ζαβέρδα- Κίτρου- Στηρίξτε την με την ηλεκτρονική σας ψήφο

για τον γυναικείο επαγγελματισμό και την επιχειρηματικότητα

Υποψήφια για το νέο θεσμό Greek International Women Awards που επιβραβεύει τον γυναικείο επαγγελματισμό και την επιχειρηματικότητα, έχει προταθεί η Πατρινή Ζαβέρδα Ελένη, ενώ η ψηφοφορία για όποιον θέλει να την υποστηρίξει είναι έως τις 30 Οκτωβρίου 2017.

 Πατώντας τον παρακάτω σύνδεσμο μπορείτε να υποστηρίξετε με την ψήφο σας την υποψηφιότητα της Ελένης Ζαβέρδα απευθείας στο:

https://greekinternationalwomen.awardsplatform.com/entry/vote/EqOgjWqR/NkePYdoM?search=5a8dbad8cba944fc-13

ή στο link:

http://greekinternationalwomenawards.com/ στην κατηγορία Social Science,

Ο κάθε ένας μπορεί να ψηφίζει από όποια συσκευή επιθυμεί. 

Με σήμα κατατεθέν τα φτερά της Νίκης της Σαμοθράκης, τα GIWA είναι ένας ανερχόμενος θεσμός που σκοπό έχει να αγκαλιάσει, να αναδείξει και να επιβραβεύσει τις επαγγελματικά καταξιωμένες Ελληνίδες παγκοσμίως.

Καταξιωμένες επαγγελματικά Ελληνίδες από κάθε γωνιά του πλανήτη καλούνται να πιστέψουν στον εαυτό τους και να τον επιβραβεύσουν μέσα από τον θεσμό αυτό.

H τελετή απονομής είναι το πολυαναμενόμενο γεγονός της χρονιάς, που θα λάβει χώρα για πρώτη φορά στο Βρετανικό Μουσείο στο Λονδίνο στις 9 Δεκέμβριου του 2017.

Σε μια εποχή κατά την οποία η αριστεία στην Ελλάδα θεωρείται προνόμιο υπό καταδίωξη, τα Greek International Women Awards δημιουργήθηκαν με σκοπό να αποδείξουν ότι οι εξαιρετικές επιδόσεις των Ελληνίδων και Κύπριων γυναικών ανά τον κόσμο συνεισφέρουν καθοριστικά στην εξέλιξη του Κόσμου.

Αναγνωρισμένες προσωπικότητες κύρους, αποτελούν την κριτική επιτροπή των  βραβείων, με στόχο την απόλυτη αντιπροσώπευση των αξιών των βραβείων GIWA: Αριστεία, Εγκυρότητα, Σεβασμός, Παραγωγικότητα, Υπευθυνότητα, Διαφάνεια και Ήθος, ενώ το στοιχείο της δημόσιας ψήφου, έρχεται να ενισχύσει τη διαφάνεια στη διαδικασία.

Μέσω της επίσημης ιστοσελίδας των βραβείων GIWA, οι ενδιαφερόμενες έχουν θέσει υποψηφιότητα για τις εξής κατηγορίες: Τέχνη και Desing, Επιχειρηματικότητα, Μόδα, Οικονομικές Επιστήμες (Finance), Τουρισμός και Φιλοξενία (Hospitality), Θετικές Επιστήμες, Κοινωνικές Επιστήμες, Ναυτιλιακά, Αθλητικά, Κοινωνική Υπευθυνότητα (SocialResponsibility), Young Star Award 18 – 23, Δια Βίου Επιτεύγματα (Life Time Achievement).

Η Ελένη Ζαβέρδα, είναι εικαστικός και παράλληλα ιδιοκτήτρια του Cosmetic Tatau στη Ρήγα Φεραίου. 

Με σπουδές στο Βερολίνο, στην Ακαδημία Derma Contour άνοιξε στην Πάτρα το πρώτο κέντρο τατουάζ για ιατρική δερματοστιξία, και ένα απο τα ελάχιστα στην Ελλάδα, καθώς μόνο στην Αθήνα έχει αναληφθεί ανάλογη πρωτοβουλία.

«Το πρώτο πράγμα που με παρακίνησε να ασχοληθώ, ήταν η αποκατάσταση των θηλών σε γυναίκες που έχουν κάνει μαστεκτομή. Είναι συγκλονιστικό να δίνεις μια ακόμη ευκαιρία, να βλέπεις ότι τονώνεις την αυτοπεποίθηση κάποιου, ότι του δίνεις ιατρική και αισθητική διέξοδο στο πρόβλημά του. Πρόκειται ουσιαστικά για μια ακόμη ευκαιρία, όχι μόνο για αυτούς αλλά και για μένα που εισπράττω αυτή την χαρά. Είναι φοβερές οι δυνατότητες που σου δίνουν τα εργαλεία του τατουάζ και οι βελόνες, είτε αυτές έχουν χρώμα, όπως π.χ. συμβαίνει στην αποκατάσταση θηλής, είτε πρόκειται για άγχρωμο τατουάζ και για στοχευμένα τρυπήματα. Κάθε ένας που απευθύνεται σε μένα για τατού, είναι και μια διαφορετική ιστορία, μια διαφορετική πρόκληση και μια διαφορετική εμπειρία, είτε θέλει απλώς να διακοσμήσει το σώμα του, είτε να απομακρύνει σημάδια και ουλές, είτε να αποκαταστήσει σημεία που θεωρεί ότι χρήζουν ενίσχυσης και αισθητικής βελτίωσης,είτε να δώσει λύση σε πρόβλημα, όπως π.χ. οι ραγάδες. Πιστεύω ότι στις περισσότερες περιπτώσεις τα σημάδια είναι έξω και μέσα, δηλαδή ένα εξωτερικό σημάδι, μπορεί να έχει προκαλέσει μια βαθιά εσωτερική ουλή. Σε αυτές τις περιπτώσεις, είναι πολύ μεγάλη η ικανοποίηση που ειπράττεις συμβάλλοντας στο να αλλάξει όχι μόνο μια εικόνα, αλλά και η ψυχική διάθεση, ο τρόπος που βλέπεις τον εαυτό σου»  λέει η Ελένη.

 

 

 

Διαβάστε επίσης