Έρωτας στο Nomads -Οι δύο παίκτες που έχουν έρθει πιο κοντά - ΦΩΤΟ

Ο πρωταθλητής των πολεμικών τεχνών και η γυμνάστρια στίβου περνάνε αρκετό χρόνο μαζί

Εκτός από εντάσεις στο Nomads υπάρχει και έρωτας…

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso ο φτερωτός θεός φαίνεται ότι χτύπησε δυο παίκτες της ομάδας των Ωκεανών.

Ο λόγος για τον Γιώργο Κατσινόπουλο και την Δήμητρα Φραντζή.

Οπως αναφέρει το δημόσιευμα τα δυο παιδιά έχουν έρθει πολύ κοντά. Ο πρωταθλητής των πολεμικών τεχνών και η γυμνάστρια στίβου περνάνε αρκετό χρόνο μαζί και μάλιστα ο ένας συμβουλεύεται τον άλλο και στα αγωνίσματα υπάρχει στήριξη ανάμεσά τους.

Οι συμπαίκτες τους γίνονται μάρτυρες ενός φρέσκου ειδυλλίου που κανείς δεν ξέρει το πώς θα εξελιχθεί.

Γιώργος Κατσινόπουλος

katsinopoulos1.jpg

Είναι Παγκόσμιος Πρωταθλητής Grappling και Πανευρωπαϊκός Πρωταθλητής Brazilian Jiu Jitsu. Γεννήθηκε στην Αθήνα πριν 39 χρόνια, όπου μυήθηκε από  μικρός στη μαχητική τέχνη του καράτε. Έχοντας στο ενεργητικό του 2dan του Shotokan Karate  και σειρά διακρίσεων σε Ελλάδα και Ευρώπη, έκανε το επόμενό του βήμα στις μαχητικές τέχνες και χάρισε στην Ελλάδα 3 Παγκόσμια μετάλλια στο άθλημα Grappling αλλά και στην κατηγορία του στο ΒJJ. Το 2017 εντάχθηκε και βραβεύθηκε στο Ευρωπαϊκό Hall of Fame των πολεμικών τεχνών.

Δήμητρα Φραντζή

4931027920174714_b_fratzi1.jpg

Η Δήμητρα Φραντζή είναι προπονήτρια, γυμνάστρια στίβου και έχει γεννηθεί και μεγαλώσει στη Χαλκίδα. Σπούδασε Νοσηλευτική και έπειτα στη Γυμναστική Ακαδημία. Λατρεύει τα ταξίδια, το διάβασμα και στην καθημερινότητά της η μουσική είναι ένα πολύ σημαντικό κομμάτι. Πιστεύει έντονα στο θεσμό της οικογένειας και είναι εξαιρετική μαγείρισσα.

Διαβάστε επίσης