Τρόμος για γυναίκα το μεσημέρι στην Πάτρα - Την έσερναν στο οδόστρωμα για να την ληστέψουν - Τί κόλπο "σκαρφίστηκαν" οι δράστες - Ο ένας έκανε τον "καλό" και πήγε να την σώσει...

το απόγευμα λίγο μετά τις 5

Τρόμος για γυναίκα το απόγευμα της Πέμπτης που βρισκόταν στην οδό Μεσολογγίου στην διασταύρωση με την οδό Λύκωνος. Καθώς έβγαινε από supermarket της επιτέθηκαν 2 άτομα με σκοπό να της κλέψουν την τσάντα. Η γυναίκα αντιστάθηκε με αποτέλεσμα οι δράστες να την σέρνουν στο οδόστρωμα. Τελικώς της αφαίρεσαν την τσάντα και τράπηκαν σε φυγή.

Αμέσως ειδοποιήθηκε η αστυνομία άνδρες της οποίας ξεκίνησαν ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και την σύλληψη των 2 δραστών. Πολύ σύντομα άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ εντόπισαν 2 υπόπτους του προσήγαγαν και τους μετέφεραν στην Ασφάλεια Πατρών. Στο κτίριο της Αστυνομικής Διεύθυνσης μεταφέρθηκε και η παθούσα ενώ η τσάντα της τελικά εντοπίστηκε από περαστικό κοντά στο Σκαγιοπούλειο και της επεστράφη.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες οι δύο δράστες, χρησιμοποίησαν ένα κόλπο, το οποίο φυσικά δεν έπιασε και η ΕΛ.ΑΣ τους "τσίμπησε" και τους δύο! Ο ένας λοιπόν μετά την επίθεση, πλησίασε τη γυναίκα, προσποιούμενος ότι ενδιαφέρεται για την κατάστασή της και της παρέδωσε την τσάντα άδεια! Ευτυχώς, η γυναίκα είναι καλά στην υγεία της, αλλά το σοκ που υπέστη ήταν μεγάλο. 

 

 

Διαβάστε επίσης