Συνεχίζεται το "Για Πάντα Μαζί" στο ανανεωμένο θέατρο Γραμμές ΤέΧνης

έως 5 Νοεμβρίου

Συνεχίζεται με μεγάλη επιτυχία η Θεατρική παράσταση ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΜΑΖΙ  με μεγάλη επιτυχία στο ανανεωμένο θέατρο Γραμμές ΤέΧνης Μαιζώνος 271 έως 5 Νοεμβρίου, κάθε Πέμπτη έως Σάββατο στις 9.30 μ.μ και Κυριακή στις 8.30. 

Το έργο θα μπορούσε να χαρακτηριστεί σαν ένας γλυκύς ύμνος στην ανθρώπινη φιλία και στις διαπροσωπικές σχέσεις των ανθρώπων.

Ένα τηλεφώνημα,ένα κλείσιμο θέσης,μια καλή διάθεση παρακολούθησης μιας τέλειας παράστασης και ένας χείμαρρος συναισθημάτων σε κατακλύζει. « Γέλιο» και όχι «χάχανο»! Δάκρυα πραγματικά από συγκίνηση αλλά και από ευφορία …Ένα έργο κοινωνικό δοσμένο με τέτοια και τόση αλήθεια που σε κάνει και σένα το θεατή ……. «συμπρωταγωνιστή».
Δεν υπάρχουν  «ψεγάδια» ή «υπερβολές» σ’ αυτό το κείμενο.  Η  κάθε παράσταση είναι διαφορετική απ’ τις άλλες.

Το κοινό γράφει γι αυτήν :

«Ένα ταξίδι από το όνειρο στην πραγματικότητα.
Το "ζύγισμα" των αξιών ανάμεσα στην πραγματικότητα και το ιδεατό...
Εύγε σε όλους τους συντελεστές της παράστασης, το λιγότερο που θα μπορούσα να πω…..» από κο  Γ. Ζωγόπουλο.

«Μια φιλία βαθιά, ανθρώπινη, θυσιαστική, από αυτές που σπάνια δημιουργούνται στη ζωή και μόνο δυο ταλαιπωρημένα πλάσματα τόσο όμοια και τόσο διαφορετικά μεταξύ τους μπορούν να αισθανθούν. Ένα πολύ ωραίο, τρυφερό και χιουμοριστικό έργο. Ένας ύμνος στην αληθινή φιλία, που αφήνει μια πολύ γλυκιά γεύση στον θεατή. Συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές, γιατί αγγίζουν την ψυχή!!!! Είστε όλοι υπέροχοι, μπράβο σας!!!...» από κα  Μαργαρίτα Αναστασοπούλου

«Το ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΜΑΖΙ  δεν υπάρχει στο μυαλό κάποιου συγγραφέα, αλλά στην ψυχή αυτών που βιώνουν την ουσία της ζωής, αυτών που παλεύουν για να επιβιώσουν σε έναν κόσμο ανηλεή και που καθημερινά πρέπει να δείχνουν πως τα πράγματα είναι πολύ εύκολα και απλά έχοντας μοναδικό γνώμονα την αγάπη, το νιάσιμο για τον φίλο, την ψυχή να καταθέσουν χωρίς ανταλλάγματα ή φθηνές πληρωμές.
Ήταν αρκετός ο χρόνος που μας διαθέσατε για να σταλάξετε βάλσαμο στις ψυχές όσων τουλάχιστον ήσαν πρόσφοροι, να μας πάρετε από την πραγματικότητα, να μας θυμίσετε αξίες, να «ποιήσετε ήθος» σε μια κοινωνία χειμαζόμενη, κουρασμένη, ταλαιπωρημένη και εν πολλοίς αδιάφορη.
Άξιοι «εραστές της τέχνης» έχετε παύσει να μας εκπλήσσετε με τον ερμηνευτικό σας τάλαντο, μιας τέχνης που με κόπο, αυταπάρνηση και αγάπη υπηρετείτε και την οποία κάνετε περήφανη για τους εργάτες της.»Από το κο Λάζαρο Μαυρομάτη

Διασκευή απο το βιβλίο του συγγραφέα Μπάμπη Τσικληρόπουλου.

Σκηνοθεσία: Μιχάλης Σμυρλής
Ενδυματολόγος και σκηνογράφος: Θεοδώρα Τσούλου.
Μουσική επεξεργασία: Ακης Καλαφάτης
Υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων : Καπερώνη Αγγελική.
Παίζουν: Σάκης Κλήρης στο ρόλο του Μπούλη,
Κώστας Ηλιοπουλος στο ρόλο του Μητσάρα,
Κωνσταντίνα Καραγιάννη στο ρόλο της Μαγδαληνής
και Χρήστος Αβραντινής στο ρόλο του Κακού .....

 Η παράσταση που συνεχίζει να παίρνει τις καλύτερες κριτικές. Τηλ κρατήσεων 6906569578