Γιώργος Καρπής: Ο Αχαιός που επιμένει να ταξιδεύει μόνος με τα πατίνια του, για να σηκώνει την Ελληνική Σημαία ψηλά! ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

πεισματάρης με όνειρα πολλά!

Ένας ακόμη διαγωνισμός, στον οποίο έλαβε μέρος ο roller skater Αχαγιώτης Γιώργος Καρπής ολοκληρώθηκε.
Αυτό τη φορά πρόκειται για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα freestyle skating που έγινε στο Busto Arsizio στην Ιταλία.
Οι εμπειρίες για τον Γιώργο πολλές. » Η μεγάλη επιτυχία μπορεί να μην ήταν ένα έπαθλο, ή μια διάκριση, αλλά οι φιλίες που δημιουργήθηκαν τις ημέρες του αγώνα», μας μεταφέρει ο Γιώργος Καρπής.
Η αρχή ήταν το Παρίσι, συνεχίζει ο ο Γιώργος και προσθέτει:
«Χωρίς να φαντάζομαι ότι θα έρθει κι άλλος αγώνας και μάλιστα τόσο σύντομα. Οι δυσκολίες πολλές, γιατί ακόμη μια φορά ταξίδεψα μόνος μου με μια βαλίτσα στο χέρι και με τα πατίνια μου στην πλάτη χωρίς να ξέρω τι θα συναντήσω, χωρίς να ξέρω για ακόμα μια φορά κάποιον. Ήμουν πάλι η μοναδική ελληνική συμμετοχή με όλες τις δυσκολίες».


Ο νεαρός Αχαγιώτης, μας εξομολογείται ότι είχε πολύ άγχος, το να πατινάρει ανάμεσα σε «θηρία» της παγκόσμιας σκηνής freestyle slalom skating. Ιδιαίτερα όταν εκτελούσε το πρόγραμμά του, το άγχος είχε χτυπήσει «κόκκινο».
«Για ακόμα μια φορά η παρουσία μου και η εκτέλεση του προγράμματος μου ήταν πολύ ικανοποιητική και έμεινα ενθουσιασμένος. Τώρα ξεκούραση, χρόνο με την οικογένεια μου και τον γιο μου γιατί η αλήθεια είναι ότι μου έλειψαν τους τελευταίους 3 μήνες γιατί ο χρόνος που αφιέρωνα στην προπόνηση μου ήταν αρκετός για να καταφέρω να σταθώ σε ένα παγκόσμιο πρωτάθλημα αξιοπρεπώς», καταλήγει ο Γιώργος Καρπής. 

Ο νεαρός  roller skater θέλει να ευχαριστήσει τους Chiara Lauldi και Alessandro Romano για την αμέριστη υποστήριξη και συμπαράσταση και τους ανθρώπους που πάντα βρίσκονται δίπλα του με αγάπη (kapola dance store @kapola.gr (είδη μπαλέτου και χορού) τα ΟΠΤΙΚΑ ΙΑΤΡΟΥ #optikaiatrou στην Κάτω Αχαΐα καθώς και την εταιρία Παραγωγής Ήχου και Τεχνολογίας SASARESSEE, #sasaressee. Επίσης τον πρόεδρο του ΟΤΑΔ Άκη Μπαχρά που παραχώρησε χώρο για τις προπονήσεις εδώ και τρία χρόνια).

Διαβάστε επίσης