Έμπλεξε με τον εφιάλτη του αλκοόλ γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός

τι αποκαλυπτει

Με αφορμή την κυκλοφορία του νέου της βιβλίου «Η νύχτα της Πηνελόπης-Το ημερολόγιο ενός αλκοολικού» η γνωστή θεατρική ηθοποιός αποκαλύπτει τον εθισμό της στο αλκοόλ. 

Όπως αναφέρει η εφημερίδα Espresso, η γνωστή ηθοποιός ερμηνεύει έναν αρκετά σκληρό μονόλογο για την μάχη της με την τρίτη μεγαλύτερη ασθένεια παγκοσμίως, το αλκοόλ.

«Υπήρξε μια αρκετά μεγάλη περίοδος που, για να κάνω οτιδήποτε, έπρεπε να πιω κάτι ώστε να πάρω τη δύναμη να διεκδικήσω μια δουλειά. (...) Ήταν αδύνατο να φτάσω εκεί, αν πρώτα δεν έπαιρνα τη δύναμη που μου δινόταν από το πιόμα» είπε αρχικά η ίδια και συνέχισε: «Ξεκινούσα το πρωί με άσπρα ποτά, πάντα ούζο. (...) Αυτό το ένα έφτανε το ενάμισι μπουκάλι, μετά έπιανα το κρασί κι έπινα τρία μπουκάλια μέσα στην ίδια μέρα, και, τέλος, το βράδυ έκλεινα στο ενάμισι μπουκάλι βότκα».

Ο λόγος για την Πηνελόπη Σταυροπούλου, η οποία αναφέρθηκε επίσης και στις αποτυχημένες απόπειρες αυτοκτονίας που είχε κάνει, ώστε να βάλει τέλος στο μαρτύριο που ζούσε: «Φαίνεται από την πορεία της ζωής μου ότι έψαχνα πάντα κάτι να με σκοτώσει, γι' αυτό και έπινα με αυτό τον τρόπο, αυτοκτονικά».