Το πρώτο βιβλίο του Πατρινού συγγραφέα Μάκη Σέργιου, το μυθιστόρημα: «Οι Αριβίστες»

Το βιβλιοπωλείο DISCOVER και οι εκδόσεις ΩΚΕΑΝΟΣ παρουσιάζουν στο Πατρινό αναγνωστικό κοινό…

Την ερχόμενη Τρίτη, 24 Οκτωβρίου στις 20.00,  στην αίθουσα συνεδρίων του ξενοδοχείου «Βυζαντινό», στον πεζόδρομο της Ρήγα Φερραίου, θα παρουσιαστεί στο αναγνωστικό κοινό της πόλης μας, το πρώτο μυθιστόρημα του γνωστού «εφημεριδάνθρωπου» Μάκη Σέργιου.

Πρόκειται για ένα θρίλερ με διαστάσεις έντονα πολιτικές, καθώς προσπαθεί να διεισδύσει στην ατμόσφαιρα που επικρατούσε στη χώρα μας στα τέλη της δεκαετίας του ’90, εποχή που τα πάντα περιστρέφονταν γύρω από τον «ήλιο» του χρηματιστηρίου και περιουσίες καταστρέφονταν, δημιουργούνταν ή άλλαζαν χέρια με αστραπιαία ταχύτητα. Συγχρόνως, δίνει άφθονες και άγνωστες πληροφορίες για τις συνθήκες που δημιούργησαν την παγκόσμια οικονομική κρίση, στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, όπου μεταφέρεται η δράση των τριών ηρώων του και των ανθρώπων που τους περιβάλλουν.

Από την αφήγηση του Μάκη Σέργιου, δεν λείπει ούτε το ερωτικό ή το αστυνομικό στοιχείο, πράγμα που μετατρέπει αυτή την πρώτη συγγραφική προσπάθειά του, σε ένα συναρπαστικό μυθιστόρημα που διαβάζεται απνευστί και είναι εξαιρετικά δύσκολο για τον αναγνώστη να το αφήσει από το χέρι του, πριν διαβάσει και την τελευταία σελίδα.

Η παρουσίαση του βιβλίου του οργανώνεται από το βιβλιοπωλείο DISCOVER και τον εκδοτικό οίκο «ΩΚΕΑΝΟΣ», με τη φροντίδα του οποίου κυκλοφόρησαν οι «ΑΡΙΒΙΣΤΕΣ» τον περασμένο Ιούλιο.

Την εκδήλωση θα  συντονίσει ο γνωστός δημοσιογράφος της ΕΡΤ Παναγιώτης Θεοδωρακόπουλος.

Για το βιβλίο θα μιλήσουν, η κοινωνιολόγος και δημοσιογράφος Ρούλα Κωστακοπούλου, η δημοσιογράφος Ελευθερία Μακρυγένη και ο δικηγόρος Χρήστος Λιαρομμάτης, ενώ ο συγγραφέας θα υπογράψει αντίτυπα στο τέλος της εκδήλωσης.

706.jpg