Τι είχε εκμυστηρευτεί στον πατέρα της η 17χρονη Μαρίνα, ώρες πριν την τραγωδία στο Μαρκόπουλο

η συμπληρωματική κατάθεση του πατέρα

Μία πρόσφατη, σοβαρή περιπέτεια υγείας του πατέρα της τραγωδίας στο Μαρκόπουλο, ήταν, σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr από το συγγενικό τους περιβάλλον, το γεγονός που επιβάρυνε ακόμα περισσότερο την ψυχολογική κατάσταση της συζύγου του.

Όπως ο ίδιος ο 53χρονος ανέφερε στους αστυνομικούς, η πρώην αεροσυνοδός, έπασχε από μανία καταδίωξης και αρρωστοβοφία, ωστόσο, λάτρευε τη κόρη της και ανησυχούσε για το μέλλον της. «Εμείς θα φύγουμε από τη ζωή, θα πεθάνουμε. Τι θα κάνουμε με την κόρη μας; Θα μείνει μόνη της σε αυτόν τον κόσμο και θα την εκμεταλλευτεί ο οποιοσδήποτε; Αυτά μου έλεγε η σύζυγός μου… Έβλεπα κάποιες περίεργες κινήσεις. Εξαφανίζονταν τα χάπια της. Πιστεύω ότι κάπου τα έκρυβε, γιατί ίσως σκεφτόταν να αυτοκτονήσει με χάπια. Δεν φανταζόμουν ότι θα σκεφτόταν να κάνει κακό στο παιδί μας» ανέφερε χαρακτηριστικά στους αστυνομικούς ο τραγικός πατέρας.

Εντύπωση ωστόσο προκαλεί, η συμπληρωματική κατάθεση του. «Η κόρη μου, μου είχε εκμυστηρευτεί ότι την προηγούμενη μέρα με κάποιο τέχνασμα της ζήτησε να ανέβει στην ταράτσα. Εκεί την έπιασε από τα πόδια και όπως μου είπε η κόρη μου, της φάνηκε ότι προσπάθησε να τη ρίξει στο κενό. Επίσης, δύο φορές στο παρελθόν την είχα δει με ένα άγνωστο υγρό στα χέρια αλλά το άδειασε, μόλις κατάλαβε ότι την έβλεπα».

Συγγενείς και φίλοι θα αποχαιρετήσουν στις 15:00 σήμερα το μεσημέρι την 17χρονη Μαρίνα και την 51χρονη μητέρα της, στο Κοιμητήριο Μαρκόπουλου.