Πάτρα: Απρόκλητη επίθεση του ανεξάρτητου Βουλευτή Νίκου Νικολόπουλου στον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Πλάτωνα Μαρλαφέκα "Ωραίος μάγκας είσαι..."

στην εκδήλωση για την επίσημη παρουσίαση της παναχαϊκής

Νεότερα:

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, ο βουλευτής Αχαΐας, δυσφόρησε γιατί το πρόγραμμα της εκδήλωσης δεν περιελάμβανε, χαιρετισμούς βουλευτών. Κατά τις ίδιες πληροφροίες, ο Νίκος Νικολόπουλος αντέδρασε γιατί δεν του επέτρεψαν να μιλήσει στην εκδήλωση. 

------------------

Απρόκλητη επίθεση δέχθηκε ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου κα μέλος της Παναχαϊκής Συμμαχίας, Πλάτωνας Μαρλαφέκας απο τον ανεξάρτητο βουλευτή Αχαΐας, Νίκο Νικολόπουλο.

Όλα συνέβησαν λίγο μετά τις 8 το βράδυ, στην εκδήλωση που έγινε στο Επιμελητήριο Αχαΐας, για την επίσημη παρουσίαση της Παναχαικής για τη νέα σεζόν. Σύμφωνα με πληροφορίες, την ώρα που ο κ. Μαρλαφέκας ως μέλος της Παναχαϊκής Συμμαχίας ανέβαινε στο βήμα για την ομιλία του, ο βουλευτής φέρεται να του είπε "Ωραίος μάγκας είσαι...".

Ο Πλάτωνας Μαρλαφέκας, δεν απάντησε στην πρόκληση, ενώ η αίθουσα "πάγωσε" με το σχόλιο του ανεξάρτητου βουλευτή που μάλλον δεν είχε "έδαφος" σε μια τέτοια εκδήλωση, όπως η συγκεκριμένη. Πάντως για το επεισόδο,  οι χαμηλόφωνες συζητήσεις και τα σχόλια, είχαν να κάνουν με την κόντρα που υπάρχει μεταξύ των δύο ανδρών, ενόψει των εκλογών στο Επιμελητήριο Αχαΐας. 

Διαβάστε επίσης