Αντετοκούνμπο, ο πιο «fun to watch παίκτης του ΝΒΑ»

Άφησε πίσω του ονόματα όπως των Τζέιμς, Ουέστμπρουκ, Ντουράντ και Χάρντεν

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο κέρδισε άλλη μία πρωτιά στο ΝΒΑ, αφού η USA Today τον συμπεριέλαβε στην κορυφή της λίστας με τους πιο «fun to watch» παίκτες του πρωταθλήματος. Ο Έλληνας φόργουορντ κατάφερε να αφήσει πίσω του τα μεγαλύτερα ονόματα του ΝΒΑ, όπως είναι οι ΛεΜπρόν Τζέιμς, Κέβιν Ντουράντ, Τζέιμς Χάρντεν, Ράσελ Ουέστμπρουκ και όλα τα μεγάλα αστέρια του πρωταθλήματος.

«Ναι, είναι αλήθεια. Μπροστά από τους ΛεΜπρόν, Στεφ, Ντουράντ, Καουάι, από όλους!  Ίσως να βγαίνει ο μπασκετικός 'σπασίκλας' από μέσα μου αλλά θέλω να βλέπω συνέχεια αυτό το all-around ταλέντο, το οποίο είναι 7 footer και έχει ικανότητες πλέι-μέικερ! Τρέχει το γήπεδο σαν γαζέλα και που θα είναι καλύτερος από πέρσι, κάτι που είναι τρομακτικό, αν σκεφτεί κανείς ότι πέρσι είχε 22,9 πόντους, 8,8 ριμπάουντ, 5,4 ασίστ, σχεδόν 2 μπλοκ και 1., κλεψίματα ανά παιχνίδι» ανέφερε ο δημοσιογράφος Έρικ Χάρτλαϊν.

Η 15άδα των πιο fun to watch παίκτες συμπληρώνεται κατά σειρά από τους ΛεΜπρόν Τζέιμς, Τζέιμς Χάρντεν, Κέβιν Ντουράντ, Ράσελ Ουέστμπρουκ, Κουάι Λέοναρντ, Καρλ Άντονι Τάουνς, Στεφ Κάρι, Κάιρι Ίρβινγκ, Άντονι Ντέιβις, Νίκολα Γιόκιτς, Τζον Ουολ, Τζοέλ Εμπίντ, Μπεν Σίμονς, Λόνζο Μπολ.

Πηγή: gazzetta.gr

Διαβάστε επίσης