Η υγεία μας πάνω απ’ όλα - Η «ΚΟSMOS YΓΕΙΑΣ» σας δίνει πρόσβαση σε προηγμένες ιατρικές υπηρεσίες με προνόμια κι εκπτώσεις

Ήλθε η ώρα να αποκτήσετε το δικό σας «δίχτυ» πρόληψης και θεραπείας

Καμία πρόσβαση στις δημόσιες δομές και υπηρεσίες Υγείας δεν έχουν στην Ελλάδα χιλιάδες πολίτες, με αποτέλεσμα, να έχει αυξηθεί ο μέσος ηλικιακός όρος θνησιμότητας.

Η υγεία, ως αγαθό ζωής αλλά και ως κοινωνικό δικαίωμα, που αποτελεί το πολυτιμότερο ζητούμενο σε όλον τον κόσμο, στην Ελλάδα το στερούνται καθημερινά, μικρά παιδιά, ηλικιωμένοι, νέοι, γονείς, οικογένειες.

Εσείς έως πότε θα επιτρέψετε στον εαυτό σας να ανήκετε σε εκείνους που στερούνται ή έχουν περιορισμένη πρόσβαση στην Υγεία;

Ήλθε η ώρα να αποκτήσετε  το δικό σας «δίχτυ» πρόληψης και θεραπείας, παίρνοντας τη ζωή στα χέρια σας!

Υιοθετώντας την αρχαία πρακτική ότι το «προλαμβάνειν είναι καλύτερο του θεραπεύειν», όπως κι ότι η υγεία είναι πάνω απ’ όλα, γιατί είναι η ίδια η ζωή, δημιουργήθηκε η κάρτα υγείας «KOSMOS ΥΓΕΙΑΣ», με σκοπό να προσφέρει προηγμένες υπηρεσίες υγείας, στο επίπεδο της πρόληψης, της διάγνωσης και της θεραπείας.

Η κάρτα υγείας «KOSMOS ΥΓΕΙΑΣ» δίνει τη δυνατότητα σε ανθρώπους όλων των ηλικιών να απολαμβάνουν αξιόλογα προνόμια σε ιατρικές υπηρεσίες, ανακουφίζοντάς τους από υψηλές οικονομικές δαπάνες, προάγοντας ταυτόχρονα, την υψηλή παροχή υπηρεσιών στο χώρο της ιατρικής φροντίδας.

Συγκεκριμένα, η κάρτα υγείας «KOSMOS ΥΓΕΙΑΣ» προσφέρει στα μέλη της άμεσα και για όσο είναι σε ισχύ, πολλές εκπτώσεις και δωρεάν παροχές, οι οποίες υπερκαλύπτουν το κόστος της ετήσιας συνδρομής και ανακουφίζουν οικονομικά τον πολίτη, ο οποίος πλέον, με ελάχιστο κόστος και πανεύκολα, έχει αυτόματη προτεραιότητα στην υγεία του!

ΔΙΚΤΥΟ ΚΑΤΑΞΙΩΜΕΝΩΝ ΙΑΤΡΩΝ

Η «KOSMOS ΥΓΕΙΑΣ» συνεργάζεται με εξειδικευμένους, έμπειρους και καταξιωμένους γιατρούς της πόλης, καλύπτοντας όλες τις ειδικότητες ιατρικής, όπως επίσης, και με διακεκριμένα διαγνωστικά κέντρα.

ΜΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟ

Την κάρτα «KOSMOS ΥΓΕΙΑΣ»  μπορείτε να την αποκτήσετε μ’ ένα απλό τηλεφώνημα στο 2611814390 και άμεσα ενεργοποιείτε όλες τις παροχές και τα προνόμια. Το εξειδικευμένο προσωπικό της «KOSMOS ΥΓΕΙΑΣ»   στο τηλεφωνικό κέντρο θα σας κατευθύνει άμεσα συμβουλεύοντας σας και παρέχοντάς σας πλήρη ενημέρωση, για τη διαθεσιμότητα ραντεβού στον γιατρό της ειδικότητας που σας ενδιαφέρει, για τα αντίστοιχα προνόμια και εκπτώσεις που σας παρέχονται.

Η εξυπηρέτησή σας γίνεται με σεβασμό και αξιοπιστία.

ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ

Η διαδικασία απόκτησης και ενεργοποίησης της κάρτας γίνεται σε τέσσερα απλά βήματα:

*Καλέστε στο 2611814390 για την έκδοση της προνομιακής κάρτας KOSMOS ΥΓΕΙΑΣ στο πακέτο που σας ικανοποιεί και χωρίς καμία επιβάρυνση αποκτήστε άμεσα πρόσβαση στα προνόμια και στις παροχές του δικτύου.

*Επιλέξτε από το δίκτυο τον γιατρό που επιθυμείτε και κλείστε το συντομότερο διαθέσιμο ραντεβού με τη χρήση της προνομιακής σας κάρτας, μέσω του τηλεφωνικού κέντρου.

* Ως κάτοχος της κάρτας KOSMOS ΥΓΕΙΑΣ απολαμβάνετε τα προνόμια του ιατρικού πακέτου που έχετε επιλέξει, πραγματοποιώντας εξετάσεις προγραμματισμένες ή μη, επιλέγοντας τον συνεργαζόμενο με το δίκτυο πάροχο υγείας.

*Το τηλεφωνικό κέντρο είναι πάντα στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή πληροφορία σχετικά με την ανάγκη σας να εξυπηρετηθείτε το συντομότερο δυνατό και με τον καλύτερο τρόπο.

ΠΑΚΕΤΑ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ

Η κάρτα «KOSMOS ΥΓΕΙΑΣ»  προσφέρεται σε προνομιακά πακέτα, για τις οικογένειες, τους φοιτητές και τους ανέργους, τα αθλητικά σωματεία, τους ηλικιωμένους, καθώς και τους αγρότες.

Ανάλογα με τις ανάγκες σας μπορείτε να επιλέξετε ατομικά ή ομαδικά πακέτα, αξιοποιώντας τις εκπτώσεις, αλλά και τις δωρεάν παροχές.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο www.kosmosygeias.gr και στο τηλέφωνο 2611 814 390.

Διαβάστε επίσης