Ο Παναθηναϊκός νίκησε με 89-74 τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ

Ο Παναθηναϊκός νίκησε με 89-74 τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ στον αγώνα με τον οποίο έκλεισε η αυλαία της δεύτερης ημέρας, αφήνοντας πίσω τη βαριά ήττα από την Μπαρτσελόνα στη Βαρκελώνη.

Στα δύο πρώτα δεκάλεπτα, πάντως, έγινε μάχη, καθώς ο «Δικέφαλος» κυριαρχούσε κατά κράτος στον τομέα των ριμπάουντ (26 - 11) και αυτό τον κρατούσε κοντά στο σκορ, με τον Κατσίβελη να έχει σκοράρει 13 πόντους σε αυτό το διάστημα και τον Κρουμπάλι να έχει κατεβάσει 8 ριμπάουντ. 

Τα 13 λάθη των φιλοξενούμενων, όμως, σε συνδυασμό με τις 14 ασίστ των «πρασίνων» (έναντι 7), επέτρεψαν στην ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ να προηγηθεί με βραχεία κεφαλή στο ημίχρονο (43-39),

Στο τρίτο δεκάλεπτο όμως η κατάσταση άλλαξε. Ο Παναθηναϊκός έτρεξε επιμέρους σκορ 29-11 για το 72-50 στο 30΄,  με τον Ντένμον να έχει πάρει «φωτιά» και να σκοράρει... κατά ριπάς.

Η διαφορά είχε πάρει, πλέον, μεγάλη διάσταση για να καλυφθεί σε ένα δεκάλεπτο και παρά την προσπάθεια του Ντίλαρντ, που σταμάτησε στους 22 πόντους, ο ΠΑΟΚ δεν κατόρθωσε παρά να περιορίσει λίγο τη διαφορά.

Διαβάστε επίσης