Πάτρα: Συγκέντρωση για την Κεντροαριστερά στα Ψηλά Αλώνια, παρουσία του Στέφανου Ξεκαλάκη- Τι λέει στο tempo24 ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ για τις διεργασίες

"Δεν μας ενδιαφέρει να κάνουμε το 6% που έχει σήμερα η Συμπαράταξη, 8%"

Συγκέντρωση πυρήνων, κυρίως υποστηρικτών της  υποψηφιότητας του Νίκου Ανδρουλάκη για το νέο πολιτικό φορέα της κεντροαριστεράς. πραγματοποιείται αυτή την ώρα στα Ψηλά Αλώνια παρουσία του Γραμματέα του ΠΑΣΟΚ Στέφανου Ξεκαλάκη, στο πλαίσιο των διεργασιών και των ζυμώσεων ενόψει της εκλογικής διαδικασίας από την οποία θα ανκύύψει η επόμενη ημέρα για τον χώρο, η νέα ενωτική πρόταση.

Μιλώντας στο tempo24.news ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ τόνισε: "Στόχος μας είναι να πολιτικοποιηθεί η διαδικασία, ώστε να μπορέσει να έρθει όσο το δυνατόν περισσότερος κόσμος. Δεν μας ενδιαφέρει η περιχαράκωση. Θέλουμε να αφυπνίσουμε έναν κόσμο προοδευτικό που βρίσκεται σε φάση πολιτικής αγρανάπαυσης και να επανασυσπειρώσουμε πολίτες οι οποίοι άδολα επέλεξαν άλλες πολιτικές δυνάμεις και ιδιαίτερα το ΣΥΡΙΖΑ σε προηγούμενες πολιτικές αναμετρήσεις. Δεν μας ενδιαφέρει να κάνουμε το 6% που έχει σήμερα η Συμπαράταξη, 8%. Το ζητούμενο είναι να φτιάξουμε ξανά μια μεγάλη πολιτική δύναμη που θα επηρρεάσει τις ζωές μας και θα δώσει προοπτική δύναμη στην κοινωνία και αυτό είναι κάτι που αξίζει στην ιστορία της παράταξης και μόνο αυτό μπορεί να χωρέσει τα όνειρα και τις ελπίδες μας για ένα καλύτερο αύριο" 

Γ. Κον,

 

 

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ