Τουλάχιστον μία εβδομάδα εκτός δράσης ο Μανωλάς

Ρόμα

Τουλάχιστον μία εβδομάδα εκτός δράσης θα χρειαστεί να μείνει ο Κώστας Μανωλάς, εξαιτίας του μυϊκού τραυματισμού που υπέστη στην χθεσινή αναμέτρηση της Ρόμα με την Νάπολι (0-1) στο Ολίμπικο, σύμφωνα με τα ιταλικά μέσα.

«Ελπίζω να μην είναι σοβαρό, όμως είναι πολύ δύσκολο να αγωνιστεί με την Τσέλσι», είχε πει χθες, μετά το τέλος του αγώνα, ο προπονητής της Ρόμα, Εουσέμπιο Ντι Φραντσέσκο.

Ο Ελληνας κεντρικός αμυντικός έγινε αλλαγή (στη θέση του ο Φάτσιο) στο 58’ της συνάντησης, όταν μετά από μία μονομαχία με τον Μέρτενς, στην περιοχή, έχασε την μπάλα και στη συνέχεια έπεσε στον αγωνιστικό χώρο. Εγκατέλειψε, μάλιστα, μετά το τέλος του αγώνα το Olimpico κουτσαίνοντας. Φαίνεται ότι ο Ντι Φραντσέκσο θα αναγκαστεί για την αναμέτρηση του Champions League με την Τσέλσι στο Stamford Bridge, να παρουσιάσει κεντρικό αμυντικό δίδυμο τους Φάτσιο και Ζουάν.

Ο προβληματισμός στην Ρόμα πάντως είναι μεγάλος, αφού πρόκειται για τον δωδέκατο μυϊκό τραυματισμό από το ξεκίνημα της σεζόν. Είχαν προηγηθεί αυτοί των Πέρες, Νούρα, Μορένο, Σικ (σε 2 περιπτώσεις), Κάρσντορπ, Περότι, Ντεφρέλ, Ελ Σαράουι, Στρούτμαν και Πελεγκρίνι.

Διαβάστε επίσης