"Η Πάτρα για τα παιδιά": Ευχαριστήρια επιστολή σε όλους όσοι βοήθησαν να σπάσει το "απόστημα" της παιδικής πορνείας

στην πόλη

Ευχαριστήρια επιστολή δημοσίευσε η ομάδα "Η Πάτρα για τα Παιδιά", απευθυνόμενη σε όλους όσοι βοήθησαν στο ακανθώδες ζήτημα της παιδικής πορνείας στην Πάτρα. Η επιστολή έχει ως εξής: 

Αγαπητά μέλη της ομάδας «Η Πάτρα για τα Παιδιά» και αγαπητοί συμπολίτες,

Με αφορμή την πρόσφατη επικαιρότητα  νιώθουμε την ανάγκη ως κίνηση γονέων της πόλης μας, να μοιραστούμε δημόσια μαζί σας τις παρακάτω σκέψεις.

Η εγκληματικότητα που μαστίζει την πόλη μας και ιδιαίτερα αυτή που  αφορά στα  ανήλικα παιδιά έχει φτάσει στο αποκορύφωμα της. Οι περισσότεροι από εμάς τους κατοίκους έχουμε παρατηρήσει στις κεντρικές πλατείες της Πάτρας να συμβαίνουν απροκάλυπτα, μπροστά στα μάτια μας «περίεργα» περιστατικά και μάλιστα σε οποιαδήποτε ώρα της ημέρας.

Ωστόσο ελάχιστοι είναι αυτοί που έχουν μπει στη διαδικασία να  απευθυνθούν στις αρχές για όσα  έχουν παρατηρήσει. Και όμως, από ότι απέδειξαν τα τελευταία γεγονότα και τα επιτυχή αποτελέσματα που επέφεραν άμεσα οι δυναμικές διαμαρτυρίες των πολιτών, όταν τολμήσουμε να δραστηριοποιηθούμε σε ατομικό και σε συλλογικό επίπεδο τότε θα μπορέσουμε να αλλάξουμε τα πράγματα προς το καλύτερο. Αυτό θα πρέπει να γίνει όμως έννοια όλων μας.

Σχετικά με τα συγκεκριμένα γεγονότα που διαδραματίστηκαν τις τελευταίες ημέρες στα Ψηλαλώνια οφείλουμε να ευχαριστήσουμε την Αστυνομία και την Ασφάλεια της Πάτρας για την άμεση ανταπόκρισή της και επιπλέον να τονίσουμε ότι οι έρευνες της δεν σταματούν εδώ.

Επίσης θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους συμπολίτες και κατοίκους της περιοχής που αντέδρασαν, μίλησαν δημόσια και έδωσαν πληροφορίες για την εγκληματική συμπεριφορά ατόμων κατά ανηλίκων παιδιών.

Αποδεικνύεται λοιπόν  για άλλη μία φορά πως για την βελτίωσή της διαβίωσης μας σε αυτή την πόλη, είμαστε πρωτίστως οι ίδιοι υπεύθυνοι.

Η Πάτρα χρειάζεται την στήριξη από τους πολίτες της και τα παιδιά χρειάζονται τη στήριξη όλων.

Μάγκυ Καμπισοπούλου

Πρόεδρος του Συλλόγου «Η Πάτρα για τα Παιδιά»

Επικοινωνία:    ΟΜΑΔΑ fb     Η Πάτρα για τα Παιδιά

Διαβάστε επίσης