Ντόρα Μπακογιάννη: Η αντίδρασή της on air όταν έμαθε τη δολοφονία Ζαφειρόπουλου - ΒΙΝΤΕΟ

ΣΟΚΑΡΙΣΜΕΝΗ Η ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΗΣ Ν.Δ

Είναι η στιγμή που η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας πληροφορείται για την στυγερή δολοφονία του γνωστού ποινικολόγου. Και μάλιστα αυτό γίνεται on air!


Η Ντόρα Μπακογιάννη βρίσκονταν εκείνη την ώρα στο τηλεοπτικό πλατό του Epsilon tv. Συγκεκριμένα στην τηλεοπτική εκπομπή Live News, με τον Νίκο Ευαγγελάτο.

Το Live News μετέδιδε πρώτο εκείνη την στιγμή την σοκαριστική είδηση. Η Ντόρα Μπακογιάννη συνομιλούσε με τον Νίκο Ευαγγελάτο για την πολιτική κατάσταση της χώρας. Μέχρι που η είδηση «έσκασε».

Η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας μοιάζει σαστισμένη και μόνο στο άκουσμα πως υπάρχει μια πολύ σοβαρή είδηση. Στα πλάνα φαίνεται να κοιτά απορημένη δεξιά κι αριστερά.

«Νίκο, δυστυχώς ο Μιχάλης Ζαφειρόπουλος, ο ποινικολόγος των Αθηνών…«. Αυτή τη φράση μόνο πρόλαβε να πει ο δημοσιογράφος της εκπομπής, όταν η Ντόρα Μπακογιάννη αναφώνησε: «Παναγία μου«!

Φράση που επανέλαβε όσο η τηλεοπτική εκπομπή μετέφερε την είδηση. Αμέσως μετά ζήτησε πληροφορίες για την κατάσταση της υγείας του. Εκείνη την στιγμή δεν είχε επιβεβαιωθεί ακόμη το τραγικό του τέλος…

«Πέστε μας πώς είναι! Σε ποιο νοσοκομείο είναι;» ρωτούσε ξανά και ξανά, φανερά σοκαρισμένη! Δεδομένης της δολοφονίας του συζύγου της, Παύλου Μπακογιάννη, το 1989, εύκολα αντιλαμβάνεται κανείς το σοκ που υπέστη η Ντόρα Μπακογιάννη μαθαίνοντας την είδηση της δολοφονίας στον τηλεοπτικό αέρα.

Αξίζει να σημειωθεί πως αμέσως μετά η βουλευτής της ΝΔ αποχώρησε από το πλατό, φανερά συγκλονισμένη…

Πηγή: newsit.gr

Διαβάστε επίσης