Εκλογές Κεντροαριστερά: Πού θα στηθούν κάλπες στην Αχαΐα

ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

Τα 10 θα φθάσουν συνολικά τα εκλογικά τμήματα που θα στηθούν στην Αχαΐα στις 12 και 19 Νοεμβρίου για την εκλογή του νέου αρχηγού της Δημοκρατικής Συμπαράταξης.

Συγκεκριμένα στην Πάτρα, θα στηθούν πέντε τμήματα, στο Αρσάκειο και στην Τριών Ναυάρχων τα δύο, και από ένα στις δημοτικές ενότητες Οβρυάς, Παραλίας και Ρίου.

Εκλογικά τμήματα θα γίνουν επίσης από ένα σε Ακράτα, Αίγιο, Ερύμανθο, Δυτική Αχαΐα και Καλάβρυτα. Οι ηλεκτρονικές κάλπες θα είναι συνολικά 15 καθώς σε κάποια κέντρα θα υπάρχουν σε λειτουργία ταυτόχρονα δύο σημεία ηλεκτρονικής ψηφοφορίας (tablets).

Την ευθύνη των εκλογών θα έχει μια εννεαμελής Νομαρχιακή Ομάδα Εμπιστοσύνης (ΝΟΕ) Αχαΐας τη οποία όρισε η Ανεξάρτητη Επιτροπή Διαδικασιών και Δεοντολογίας της ΔΗΣΥ (Επιτροπή Ν. Αλιβιζάτου).

Στα Καλάβρυτα και τη Χαλανδρίτσα η κάλπη θα στηθεί στα δημοτικά καταστήματα ενώ χθες μέσω της «Π» ο συντονιστής της εκλογικής διαδικασίας στην ΑΧΑΪΑ καθ. Χρ. Μπούρας, έκανε εκκληση να ανταποκριθούν στο σχετικό αίτημα όλοι οι δήμαρχοι του νομού.

Η προετοιμασία της ψηφοφορίας συνεχίζεται με εντατικούς ρυθμούς σε όλη την επικράτεια. Οσοι επιθυμούν να πάρουν μέρος στις εκλογές μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα www.dpekloges.grπρος ενημέρωσή τους.

Οσοι επιθυμούν να εγγραφούν ως εθελοντές για να συνδράμουν στην όλη προσπάθεια στις εφορευτικές επιτροπές μπορεί να το κάνουν ελεύθερα μέσω της ιστοσελίδας http://dpekloges.gr/site/ethelontes/, διαβάζοντας τις οδηγίες και συμπληρώνοντας την ειδική φόρμα-αίτηση με την περιοχή στην οποία επιθυμεί να συνδράμει.
 

Διαβάστε επίσης