Ένα δημιουργικό 2ημερο σεμινάριο πηλού με την Καίτη Δουλαβέρη στο Bright Side

Σάββατο 14 Οκτωβρίου και Κυριακή 15 Οκτωβρίου

Το κατάστημα Αφοί Παναγιωτόπουλοι διοργανώνει ένα δημιουργικό διήμερο σεμινάριο πηλού με την Καίτη Δουλαβέρη, το Σάββατο 14 Οκτωβρίου στις 15:00 και Κυριακή 15 Οκτωβρίου στις 10:30. Θέλαμε να μάθουμε κάποια πράγματα παραπάνω για το πώς δημιουργούμε  λουλούδια από πηλό χωρίς καλούπια, για αυτό συναντήσαμε την Καίτη Δουλαβέρη και τη ρωτήσαμε:

Τι θα μας παρουσιάσετε στο διήμερο σεμινάριο πηλού;

Αρχικά θέλω να σας πω ότι χαίρομαι πολύ που έρχομαι πρώτη φορά στην Πάτρα μετά από πρόσκληση του καταστήματος Αφοί Παναγιωτόπουλοι.

Στο σεμινάριο θα δημιουργήσουμε πολύ όμορφες συνθέσεις λουλουδιών χρησιμοποιώντας ένα καινούργιο είδος πηλού, εύκολου στη χρήση, πολύ μαλακού, ελαφριού και ικανού να στεγνώνει στον αέρα. Πρόκειται για ένα υλικό που δεν είναι απαιτητικό και πραγματικά δίνει πολύ ωραία αποτελέσματα.

 

Τι μπορούμε να φτιάξουμε με αυτό τον πηλό;

Μπορούμε να δημιουργήσουμε αληθοφανή λουλούδια, κουκλάκια, εφέ ξύλου, σανίδας κ.ά. Στο διήμερο σεμινάριο θα μάθουμε πώς φτιάχνουμε συνθέσεις από λουλούδια.

 

Το  σεμινάριο είναι και για αρχαρίους;

Βεβαίως! Το σεμινάριο μπορεί να το παρακολουθήσει οποιαδήποτε φίλη ανεξάρτητα αν είναι αρχάρια ή έχει ήδη πείρα στη χειροτεχνία και στις κατασκευές. Θα δείξουμε βήμα – βήμα σε όλες τις φίλες πώς μπορούν να δημιουργήσουν κουτιά με καταπληκτικά λουλούδια από πηλό που στο τέλος θα πάρουν μαζί τους  με μεγάλη χαρά.

 

Τη χαρά της δημιουργίας;

Ακριβώς, γιατί θα περάσουμε καλά και δημιουργικά!

Τέλος, ας ενημερώσουμε τις φίλες μας ότι το Σάββατο 14 Οκτωβρίου στις 12 το μεσημέρι θα κάνουμε ΔΩΡΕΑΝ παρουσίαση μιας χριστουγεννιάτικης σύνθεσης, δηλαδή ενός κουτιού με αλεξανδρινά και γκι. Το κουτί αυτό θα κερδίσει μια τυχερή μετά από κλήρωση ...

 

Η τιμή συμμετοχής σε κάθε σεμινάριο είναι 30.00€

Η θέση σας κατοχυρώνεται με το ποσό των 15.00 ευρώ ως προκαταβολή για το κάθε σεμινάριο.

Στην τιμή του σεμιναρίου δεν συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ.

Για τις συμμετοχές σας μπορειίτε να καλείτε στο τηλ 6906461423 (υπεύθυνη σεμιναρίου Νίκη Δουλαβέρη).

 

 

 

Διαβάστε επίσης