Πάτρα: "Καπνοβιομηχανία" διαμέρισμα αλλοδαπού! Βρέθηκαν 7.940 πακέτα λαθραίων τσιγάρων και 2.210 συσκευασίες καπνού! ΒΙΝΤΕΟ και ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

συνελήφθη
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ

Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στην Πάτρα, από αστυνομικούς  Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, ένας αλλοδαπός άνδρας, υπήκοος Πακιστάν, ηλικίας 27 ετών, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα.

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, αξιοποιώντας πληροφορίες πραγματοποίησαν έρευνα σε αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 27χρονος, κατά την οποία βρήκαν και κατέσχεσαν (500) πακέτα λαθραίων τσιγάρων.

Σε έρευνα που ακολούθησε, παρουσία δικαστικού λειτουργού, σε διαμέρισμα – αποθήκη, στην Πάτρα, που διατηρεί ο δράστης, οι αστυνομικοί βρήκαν και κατέσχεσαν ακόμη (7.940) πακέτα λαθραίων τσιγάρων και (2.210) συσκευασίες με λαθραίο καπνό, συνολικού βάρους (110) κιλών και (500) γραμμαρίων.



Το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 27χρονος, κατασχέθηκε ως μέσο τέλεσης εγκληματικών πράξεων, ενώ όλα τα λαθραία καπνικά προϊόντα θα παραδοθούν στο Τελωνείο Πατρών.

Σημειώνεται ότι, το σύνολο των διαφυγόντων δασμών και άλλων φόρων, ξεπερνά το ποσό των (52.000) ευρώ.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.

Διαβάστε επίσης