Επίσημη παρουσίαση της επιμελητηριακής παράταξης του Παναγιώτη Κρίκη - Το πρόγραμμα και οι θέσεις

ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ απο τη ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΣΤΑ ΜΜΕ

Ο υποψήφιος Πρόεδρος του συνδυασμού «ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ» Παναγιώτης Κρίκης, παρουσίασε σήμερα το πρόγραμμα του συνδυασμού του, εν όψει των επιμελητηριακών εκλογών του Δεκεμβρίου.

Η συνέντευξη τύπου παραχωρήθηκε στα γραφεία του Εμπορικού Συλλόγου Πατρών (πλ. Γεωργίου πάνω μέρος), στις 12 το μεσημέρι.

Ο Π. Κρίκης είχε την ευκαιρία να αναφερθεί στην αναγκαιότητα, από την οποία υπαγορεύτηκε η δημιουργία του συνδυασμού και τις προγραμματικές θέσεις του, ενώ θα ασκήσει, όπως είναι φυσικό, και κριτική στα πεπραγμένα της απερχόμενης Διοίκησης.

Μετά την ανακοίνωση των πρώτων 15 υποψηφίων επιμελητηριακών συμβούλων και την αποδοχή της πρωτοβουλίας, το κύριο μέλημα της παράταξης «ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ», είναι ο πολλαπλασιασμός της δυναμικής του για να διεκδικήσει τα πρωτεία της εκλογικής αναμέτρησης.

Η συνέντευξη εντάσσεται στο πλαίσιο της συχνής επαφής του υποψηφίου Προέδρου και των στελεχών της παράταξης με τα ΜΜΕ και την κοινωνία, προκειμένου να γίνουν γνωστές οι εξειδικευμένες και τεκμηριωμένες θέσεις της για ένα καλύτερο αύριο του Επιμελητηριακού Κινήματος της Αχαΐας.

Διαβάστε επίσης