Σήμερα η απόφαση για την Πάτρα - Μόνη υποψήφια για τους παράκτιους Μεσογειακούς Αγώνες

Η διεκδίκηση είναι ανοικτή

Η Πάτρα έμεινε μοναδική υποψήφια για την ανάληψη των Παράκτιων Μεσογειακών Αγώνων του 2019, καθώς οι υπόλοιπες πόλεις απέσυραν την υποψηφιότητά τους. Η απόφαση της ΔΕΜΑ αναμένεται να ανακοινωθεί σήμερα στην Ταρραγόνα της Ισπανίας. 

Τα μέλη της Επιτροπής Διεκδίκησης, ωστόσο, προτιμούν να δηλώνουν συγκρατημένη αισιοδοξία, επισημαίνοντας ότι το γεγονός της απόσυρσης των υποψηφιοτήτων της Μασσαλίας και της Αλεξάνδρειας δεν σημαίνει κατ΄ ανάγκη θετική έκβαση για την Πάτρα.

Όπως διευκρίνισε με δηλώσεις του το μέλος της Επιτροπής Διεκδίκησης, Θόδωρος Μενεγής «το ότι είμαστε μόνοι μας δεν σημαίνει κάτι. Η διεκδίκηση είναι ανοικτή. Μπορεί να τρέξεις μόνος και να έρθεις δεύτερος. Όμως, εκείνο που μπορώ να σας μεταφέρω με βεβαιότητα είναι ότι έχουν μείνει πολύ ικανοποιημένοι με τον φάκελο».

Ο κ. Μενεγής έκανε λόγο για κάποια μειονεκτήματα, τα οποία όμως θεωρεί πως θα αντιμετωπιστούν και στο τέλος η ΔΕΜΑ θα αναθέσει στην Πάτρα τη διοργάνωση: «Υπάρχουν κάποια μειονεκτήματα, τα οποία είναι αντιμετωπίσιμα. Τα έχουμε απαντήσει και θα κριθούμε για την επάρκεια των απαντήσεων που θα δώσουμε».

Και συμπλήρωσε: «Θεωρώ ότι όλα θα έχουν αίσιο τέλος, θα τους αναλάβουμε τους Αγώνες. Πιστεύω ότι η Πάτρα τους αξίζει αυτούς τους Aγώνες. Πρέπει κάποια στιγμή να βγούμε στο προσκήνιο και αυτή την στιγμή θα μας δοθεί η δυνατότητα».

Διαβάστε επίσης