Εσείς δοκιμάσατε την εμπειρία… “Steak Bar” στο Royal;

στον ομορφότερο χώρο της Πάτρας

Το “Steak Bar” του Royal άνοιξε για το κοινό την περασμένη εβδομάδα και κατέκτησε ήδη μια από τις πρώτες θέσεις στις επιλογές για έξοδο στην Πάτρα, κάθε βράδυ πλην Κυριακής και Δευτέρας.

H πόλη απέκτησε για πρώτη φορά ένα “Steak house” με εξειδικευμένη προετοιμασία, κοπή και ψήσιμο για τους λάτρεις των εκλεκτών κρεάτων και το κοινό που βρέθηκε από τις πρώτες κιόλας μέρες στον πολυχώρο του Royal Theater, μας τίμησε με εξαιρετικές κριτικές πάνω στη νέα αυτή… «εμπειρία»!

 

Η “εμπειρία Steak Bar” περιλαμβάνει 3 βήματα και προσφέρεται με εκλεκτά κομμάτια κρέας (Rib eye Black Angus, Picanha, T-Bone Steak, μπριζόλα μοσχαριού Limusin, φιλέτο από μαύρο κοτόπουλο κ.ά.) να τεμαχίζονται στο τραπέζι σας και να συνεχίζουν να ψήνονται μπροστά σας, όσο και όπως θέλετε εσείς, σε ειδικές πλάκες από μαντέμι!

 

Ένας εξαιρετικός συνδυασμός “steak house” και “bar” για την ιδανική βραδινή έξοδο τη χειμερινή περίοδο που μόλις ξεκίνησε: με την γνωστή ποικιλία cocktails και ποτών, που απολαύσαμε και στον καλοκαιρινό Κήπο, τα συνοδευτικά πλατώ τυριών και αλλαντικών, που κόβονται εκείνη την ώρα και φυσικά το all time classic Mix Grill!

 

Κι αν πάλι θέλετε απλά να πιείτε το ποτό, το κρασί ή ένα ποτήρι μπύρα στη μαρμάρινη μπάρα, θα το απολαύσετε με μουσικές προσεκτικά επιλεγμένες για να σας... ταξιδέψουν!

 

Και όλα αυτά, στην αρχοντική αίθουσα του πρώτου ορόφου του Royal Theater, στο ιστορικό κτήριο του Παλαιού Πτωχοκομείου, στην Ακτή Δυμαίων 53!  

 

To Steak bar σας περιμένει κάθε βράδυ πλην Κυριακής και Δευτέρας για ένα ταξίδι στα «μονοπάτια των γεύσεων».

 

 

Steak bar στο Royal Τheater

 

Παλαιό Πτωχοκομείο

 

Ακτή Δυμαίων 53,  Πάτρα

 

Πληροφορίες  - Κρατήσεις : 2610 310120

 

www.royaltheater.gr