Πάτρα: Αύριο η κηδεία του 22χρονου φοιτητή - Υπέστη ηλεκτροπληξία - Μάρτυρες του περιστατικού ο πατέρας και ο αδελφός του!

ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΑΠΌ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΜΑΝΕΣΙΟΥ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ

Στις 3 το μεσημέρι στον Ιερό Ναό του Αγίου Ανδρέου Πατρών, θα τελεστεί η νεκρώσιμος ακολουθία για τον 22χρονο Χρήστο Χολιαστού, που έχασε τη ζωη του στο Μάνεσι Καλαβρύτων, μπροστά στα έκπληκτα μάτια του πατέρα του Φωκιάνα και του δίδυμου αδελφού του, κατά την διάρκεια συγκομιδής καρυδιών.

Αντί στεφάνου η οικογένεια επιθυμεί να δοθούν χρήματα υπέρ της Ιεράς Μονής του Γηροκομείου Πατρών.

Ο πατέρας του, Φωκίων Χολιαστός  πρώην Διευθυντής του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων είναι πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Μανεσίου.

Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Πολιτιστικού Συλλόγου Μανεσίου Καλαβρύτων, εκφράζουν την βαθιά τους θλίψη και οδύνη, για τον άδικο χαμό του Χρήστου Χολιαστού γιού του συγχωριανού και προέδρου μας Φωκίων Χολιαστού, και αμέριστη συμπαράσταση στην οικογένεια του εκλιπόντος σε αυτές τις δύσκολες ώρες.
Ευχόμαστε ο Θεός να αναπαύσει την ψυχή του. Καλό Παράδεισο παλικάρι μας Χρήστο.

Ο 22χρονος Χρήστος σπούδαζε στο τμήμα Μηχανικών Υπολογιστών και Πληροφορικής του Πανεπιστήμιου Πατρών,Είχε έναν δίδυμο αδελφό, τον Γιώργο και μία μεγαλύτερη αδελφή τη Γωγώ.

 

 

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ