Πάτρα: Σήμερα η νεκροψία στον 22χρονο Χρήστο Χολιαστό – Αύριο η κηδεία του

“Παγωμένη” είναι η Πάτρα και ο τοπός καταγωγής του το Μάνεσι Καλαβρύτων από την είδηση του θανάτο του 22χρονου Χρήστου Χολιαστού,ο οποίος έσβησε  το μεσημέρι της Δευτέρας στο χωριό των Καλαβρύτων μπροστά στα μάτια του πατέρα και του δίδυμου αδελφού του, ενώ μάζευαν καρύδια. 

Σήμερα το πρωί αναμένεται να ολοκληρωθεί η νεκροψία στη σορό του άτυχου  νέου και αύριο αναμένεται να τελεστεί η κηδεία του.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες, ο νεαρός χτυπούσε την καρυδιά με μια σιδερόβεργα και το κακό δεν άργησε να συμβεί.

Ακούμπηκε τα καλώδια της ΔΕΗ και τότε χτυπήθηκε από το ρεύμα, χάνοντας τη ζωή του, ακαριαία.

etymf.jpg

Άμεσα διεκομίσθη στο Νοσοκομείο Καλαβρύτων, όμως δυστυχώς οι γιατροί δεν μπόρεσαν να τον επαναφέρουν.Στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του Ρίου για νεκροψία.

Ο πατέρας του, Φωκίων Χολιαστός  πρώην Διευθυντής του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων είναι πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Μανεσίου.

Ο 22χρονος Χρήστος σπούδαζε στο τμήμα Μηχανικών Υπολογιστών και Πληροφορικής του Πανεπιστήμιου Πατρών,Είχε έναν δίδυμο αδελφό, τον Γιώργο και μία μεγαλύτερη αδελφή τη Γωγώ.

 

Ονόματα πασίγνωστων Πατρινών στη δικογραφία για το κύκλωμα παράνομου στοιχηματισμού – Διακινούσαν τεράστια “μαύρα” ποσά, κυκλοφορούσαν με πανάκριβα αυτοκίνητα (ΦΩΤΟ)

Τραγωδία στην Πάτρα: Αυτή είναι η 45χρονη που έχασε την ζωή της στο τροχαίο στην Οβρυά

Πάτρα: Τραγική κατάληξη για τον 44χρονο που χάθηκε στις εκβολές του Γλαύκου ενώ ψάρευε – Ποιος είναι ο άτυχος άνδρας

Αχαΐα: Άγνωστος πυροβόλησε και τραυμάτισε ανήλικους-Μεγάλη κινητοποίηση της Αστυνομίας-Νοσηλεύονται σε σοκ

Πάτρα: Τραγωδία τα ξημερώματα στην Οβρυά – 45χρονη νεκρή σε τροχαίο ΦΩΤΟ

Μεγάλη φωτιά σε πτηνοτροφική μονάδα στη Δυτική Αχαΐα – Ακούστηκαν εκρήξεις (ΦΩΤΟ) – ΝΕΟΤΕΡΑ

Πάτρα: “Έφυγε” από την ζωή ο “γίγαντας” της πυγμαχίας Αλέξης Πεφάνης

Πάτρα: Έρευνες του Λιμενικού για τον εντοπισμό 44χρονου που αγνοείται στις εκβολές του ποταμού Γλαύκου – Είχε πάει για ψάρεμα (ΦΩΤΟ)