Τρέχουν οι διαδικασίες για τη «νέα Τούμπα»

Καλοδεχούμενος ο ΠΑΟΚ στο Καυτανζόγλειο από τη Διοικούσα Επιτροπή του γηπέδου

Δρομολογούνται οι εξελίξεις στον ΠΑΟΚ για τη «νέα Τούμπα», μετά τη θετική απάντηση που πήρε ο Ιβάν Σαββίδης από τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη, Θανάση Κατσαρή, καθώς από σήμερα άρχισε το… κυνήγι των υπογραφών.

Οι άνθρωποι του «δικεφάλου» τρέχουν τις απαραίτητες ενέργειες για να εξασφαλίσουν τις απαιτούμενες άδειες από δήμο, περιφέρεια και υπουργείο για την ανακατασκευή του γηπέδου. Στόχος είναι οι διαδικασίες να τελειώσουν σύντομα, ενώ την ίδια ώρα γίνονται προσπάθειες για να εξασφαλιστεί ως έδρα των «ασπρόμαυρων» το Καυτανζόγλειου, προκειμένου από το προσεχές καλοκαίρι να ξεκινήσουν τα έργα.

Θετική η διοικούσα επιτροπή του Καυτανζογλείου

Πάντως, με δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης, «Libero», ο πρόεδρος της διοικούσας επιτροπής του Καυτατζογλείου, Απόστολος Μητιντζής, τόνισε ότι ο «δικέφαλος» είναι καλοδεχούμενος στο γήπεδο.

«Είναι ένα εθνικό στάδιο και όποια ομάδα θέλει να το χρησιμοποιήσει είναι καλοδεχούμενη», τόνισε για το συγκεκριμένο θέμα και στη συνέχεια αναφέρθηκε στο πώς βλέπουν ενδεχόμενη συνεργασία με τον ΠΑΟΚ: «Μία συνεργασία με τον ΠΑΟΚ σίγουρα θα βοηθήσει πάρα πολύ. Γενικά προσπαθούμε να αυξήσουμε τα ίδια έσοδα του σταδίου με ιδιωτικές πρωτοβουλίες. Έχουμε πετύχει σε έναν σημαντικό βαθμό και αυτό μας βοηθά στις συντηρήσεις», τόνισε.

Αναφορικά με το αν ορίστηκε νέα επαφή με τους ανθρώπους του συλλόγου, σημείωσε: «Θα μιλήσουμε ξανά. Ήταν μία πρώτη επαφή ενόψει και της συζήτησης των στελεχών του ΠΑΟΚ με τον κ. Σαββίδη για το θέμα της Τούμπας. Αν γίνει ανακατασκευή θα χρειαστεί ο ΠΑΟΚ μία έδρα».

Σχετικά με τος απαραίτητες παρεμβάσεις, επισήμανε: «Αφορούν την ασφάλεια, την εξυπηρέτηση των δημοσιογράφων. Σίγουρα θα χρειαστούν περισσότερες κάμερες. Μία ανακατασκευή των αποδυτηρίων θα ήταν κάτι πιο πρακτικό για ευρωπαϊκούς αγώνες».

Τέλος, για το ποιος θα καλύψει τα έξοδα βελτιωτικών έργων, σε περίπτωση που ο ΠΑΟΚ αγωνιστεί στο Καυτατζόγλειο, απάντησε: «Είναι κάποιες παρεμβάσεις που δεν είναι απαραίτητες για τη λειτουργία του σταδίου, αλλά για τους ποδοσφαιρικούς αγώνες του ΠΑΟΚ, οπότε αν χρειαστεί θα καλύψει τα έξοδα ο ΠΑΟΚ».

Διαβάστε επίσης