Καταπληκτικό event από το Κέντρο Μασάζ "MoreA" για τον ένα χρόνο πετυχημένης λειτουργίας ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

πλήθος πατρινων ευχήθηκε στους ανθρώπους του κεντρου

Πλήθος φίλων του Κέντρου Μασάζ "ΜoreΑ", βρέθηκαν το βράδυ του Σαββάτου στους φιλόξενους χώρους του για να γιορτάσουν μαζί με τους ιδιοκτήτες και τα στελέχη του Κέντρου έναν χρόνο επιτυχημένης παρουσίας στην πόλη!

Ανθρωποι του επιχειρηματικού κόσμου, γνωστοί πατρινοί και πολλοί πελάτες που έζησαν τα μοναδικά οφέλη του χαλαρωτικού και θεραπευτικού μασάζ, αλλά και πολλοί ακόμη που θέλησαν να ενημερωθούν , βρέθηκαν στο πρώτο ευρωπαϊκών προδιαγραφών Κέντρο Μασάζ "MoreA" στη Νοτιοδυτική Ελλάδα που δραστηριοποιείται στην Πάτρα, επί της οδού Τριών Ναυάρχων 10.

Φώτα, μουσική, δροσερές παρουσίες και ένας πλούσιος μπουφές συνέθεταν ένα εξαιρετικό σκηνικό, ένα μοναδικό event, όπως άλλωστε το είχαν υποσχεθεί σε όσουςε βρεθούν οι άνθρωποι του "ΜοreA".

Το Κέντρο Μασάζ "ΜοreA" έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του κοινού και αυτό λόγω του έμπειρου προσωπικού αλλά και των εξειδικευμένων μεθόδων μασάζ που παρέχει στους σύγχρονους και πολυτελείς χώρους που διαθέτει.

Υπενθυμίζεται πως κάθε συνεδρία μασάζ γίνεται σε πολυτελή κρεβάτια, και γίνεται χρήση βιολογικών λαδιών. 

Νιώστε άνετα και αφεθείτε στη μαγεία της χαλάρωσης! 

Όσοι ενδιαφέρονται να μάθουν αναλυτικά για τις υπηρεσίες μπορούν να δουν εδώ: www.MOREA-massage.gr και στο facebook, και όσοι θέλουν να κλείσουν ραντεβού μπορούν να επικοινωνήσουν στο τηλέφωνο 2610 334533.

 

Διαβάστε επίσης