Ενα ακόμη θύμα της Πατρών-Πύργου !

"εφυγε" μετά από μαχη μηνών σε κλινική ο Τάκης Αντωνόπουλος

Το έκτο θύμα της Εθνικής Οδού Πύργου-Πατρών μέσα σε μόλις δεκαπέντε ημέρες έμελλε να αποτελέσει ο γνωστός και ιδιαίτερα αγαπητός Πυργιώτης Τάκης Αντωνόπουλος, καθώς απεβίωσε χθες το πρωί στην κλινική «Ιπποκράτης» στον Πύργο, στα 84 του, βυθίζοντας στο πένθος την τοπική κοινωνία.

Ο άτυχος Τάκης Αντωνόπουλος είχε τραυματιστεί στα τέλη του περασμένου Μαΐου σε τροχαίο ατύχημα στον κόμβο της Αγίου Γεωργίου, (με τα φανάρια να υπολειτουργούν) όταν το τζιπ που οδηγούσε, συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με νταλίκα, με συνέπεια να υποστεί πολλαπλά τραύματα και να διακομιστεί αρχικά στο Γενικό Νοσοκομείο Πύργου και από εκεί, λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής του, στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου.

Χάρη στη γερή του κράση, πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο και επέστρεψε θαρραλέος, αν και λαβωμένος, στο γραφείο του στην οδό Πατρών, απέναντι από το ξενοδοχείο «Τα Λέτρινα», όπου και καθημερινά συναντούσε τους φίλους και πλήθος πολιτών. Τα τραύματά του όμως επιβάρυναν το τελευταίο διάστημα την υγεία του, με συνέπεια χθες να υποκύψει και να αφήσει την τελευταία του πνοή.

http://patrisnews.com

Διαβάστε επίσης