Δυτική Αχαΐα: Στα "μαύρα" για δεύτερη φορά ο Αλισσός - Σε κλίμα οδύνης η κηδεία του Γιώργου Παναγιωταρόπουλου - Η τελευταία πράξη του δράματος που «τσάκισε» μία οικογένεια - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

αφήνοντας πίσω μια 19χρονη κόρη

Για δεύτερη φορά ο Κάτω Αλισσός πενθεί... Σε κλίμα οδύνης τελέστηκε το πρωί της Κυριακής η κηδεία του 55χρονου Γιώργου Παναγιωταρόπουλου ο οποίος δεν άντεξε και υπέκυψε στα τραύματά του από το τροχαίο στο οποίο είχε χάσει τη γυναίκα του. Η κηδεία του έγινε από τον Άγιο Ιωάννη Κάτω Αλισσού, εκεί όπου πριν από λίγες ημέρες, το χωριό, φίλοι, γνωστοί και συγγενείς αποχαιρέτισαν τη σύζυγο του 55χρονου Βασιλική Κλωνή.  

Τραγική φιγούρα η 19χρονη κόρη του ζευγαριού, Φωτεινή που επέβαινε στο ίδιο αυτοκίνητο και η οποία σε διάστημα περίπου δύο εβδομάδων θρηνεί και για τους δύο γονείς της.

Η κοινωνία του Αλισσού » αλλά και της Δυτικής Αχαΐας «πάγωσε» τη νύχτα της Παρασκευής στο άκουσμα της είδησης της απώλειας και του 55χρονου Γιώργου Παναγιωταρόπουλου. Με νωπές ακόμα στη μνήμη τις εικόνες από το τραγικό δυστύχημα, και το κατευόδιο στην 49χρονη μάνα, οι κάτοικοι του Αλισσού δεν μπορούν να πιστέψουν οτι αύριο το μεσημέρι θα κληθούν για μία ακόμη φορά να αποχαιρετίσουν τον 55χρονο πατέρα και να συμπαρασταθούν στην 19χρονη Φωτεινή.

Υπεθνυμίζεται οτι ο 55χρονος Γιώργος Παναγιωταρόπουλος, είχε τραυματιστεί στο τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε στις 25 Σεπτεμβρίου στην Παλαιά Εθνική Οδό Πατρών Πύργου στο ύψος των Καμινιών, όταν το όχημα στο οποίο επέβαινε με τη σύζυγο και την 19χρονη κόρη του, συγκρούστηκε με αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας νεαρός.

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ