Στο «Τατουάζ» του Alpha ο γοητευτικός Αχιαός ηθοποιός Νίκος Πολυδερόπουλος

νεα μεγάλη επιτυχία

Μετά το «Μπρούσκο» ο γοητευτικός Μαζαρακιώτης μοντέλο και ηθοποιός Νίκος Πολυδερόπουλος παίζει σε μια ακόμη επιτυχημένη σειρά, που προβάλλεται από τον Alpha: «Το Τατουάζ»!

Ο Νίκος Πολυδερόπουλος έχει μεγαλώσει στο Κάτω Μαζαράκι, σε μια πολύτεκνη οικογένεια με 4 παιδιά και είναι εξάδελφος με τον Αντιπεριφερειάρχη Αχαΐας Γρηγόρη Αλεξόπουλο. Εκτός από το «Μπρούσκο», που ενσάρκωνε τον Κρητικό Μύρο έχει ρόλο «κλειδί» και στο «Τατουάζ» του Ανδρέα Γεωργίου.

Ο Νίκος Πολυδερόπουλος το καλοκαίρι που πέρασε, έπαιξε και στην παράσταση «Μπαμπά μην ξαναπεθάνεις Παρασκευή» των Αλέξανδρου Ρήγα και Δημ. Αποστόλου που έκανε πέρασμα και από την Πάτρα στα τέλη Ιουνίου.

Όπως έχει πει ο ίδιος σε συνεντεύξεις του, στα 18 του χρόνια πήγε στην Αθήνα, όπου δούλεψε σε οικοδομή ως υδραυλικός, κάτι που είχε σπουδάσει ενώ ύστερα από παρότρυνση φίλων, πήγε σε πρακτορείο μοντέλων. Το πρώτο του σίριαλ ήταν η “Λόλα”, στη συνέχεια παρακολούθησε μαθήματα υποκριτικής στο Θέατρο των Αλλαγών, δουλεύοντας ταυτόχρονα ως φροντιστής θεάτρου στο Θέατρο Αθηνά. Ακολούθησε το Θέατρο Λαμπέτη», η επιθεώρηση “Ζείτε Παίδες Ελλήνων” και το σίριαλ “Το αμάρτημα της μητρός μου”».