Πάτρα: Ανεβαίνει η θερμοκρασία- Ο καιρός σήμερα

αναλυτικη προγνωση

Ηλιοφάνεια και μικρή άνοδος της θερμοκρασίας προβλέπει για σήμερα Πέμπτη η ΕΜΥ. Η θερμοκρασία τις μεσημβρινές ώρες θα φθάσει τους 24 βαθμούς , ενώ η υγρασία τις βραδινές ώρες θα αγγίξει το 96%

Αναλυτικά ο καιρός:

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις και κατά τόπους περιορισμένη ορατότητα τις πρώτες πρωινές και νυκτερινές ώρες στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά τμήματα περιμένουμε την Πέμπτη 5 Οκτωβρίου 2017.

Η θερμοκρασία σε μικρή άνοδο θα κυμανθεί από 12 έως 26 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα (στη Δυτική Μακεδονία η ελάχιστη 2-3 βαθμούς χαμηλότερη), 13 έως 26 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 14 έως 25 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα (στην Ήπειρο η ελάχιστη θα είναι 2-3 βαθμούς χαμηλότερη), 17 έως 24 βαθμούς στις Κυκλάδες και στην Κρήτη (τοπικά στη Νότια Κρήτη η μέγιστη 2-3 βαθμούς υψηλότερη), 16 έως 25 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και έως τους 27 βαθμούς Κελσίου στα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Βόρειο Αιγαίο από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς, όπου βαθμιαία θα στραφούν σε νοτιοανατολικούς μέτριους 4-5 μποφόρ, στο υπόλοιπο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ και πρόσκαιρα στο Κεντρικό Αιγαίο ισχυροί 6 μποφόρ, όπου βαθμιαία θα στραφούν σε νοτιοδυτικούς μέτριους 4-5 μποφόρ, με εξαίρεση το Νοτιοανατολικό Αιγαίο όπου θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις σχεδόν θυελλώδεις 7 μποφόρ και τοπικά θυελλώδεις 8 μποφόρ, με σταδιακή εξασθένηση. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις ασθενείς και πρόσκαιρα μέτριοι 4-5 μποφόρ.

Ηλιοφάνεια περιμένουμε την Πέμπτη στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 26 βαθμούς. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις ασθενείς όπου μετά το μεσημέρι θα στραφούν σε νοτιοδυτικούς σχεδόν μέτριους 4 μποφόρ και τις βραδινές ώρες στο Σαρωνικό από βορειοδυτικές διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ.

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις περιμένουμε την Πέμπτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 26 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς και μετά το μεσημέρι από νοτιοδυτικές διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ.

Διαβάστε επίσης