Tη Δευτέρα η εκδήλωση από το Κέντρο Πρόληψης Αχαΐας με θέμα: «Εγκεφαλικές διαδρομές»

στις 6.30μμ

                      Την Δευτέρα 9 Οκτωβρίου 2017 στις 18:30 θα πραγματοποιηθεί  ανοιχτή εκδήλωση με θέμα: «Εγκεφαλικές διαδρομές» στο Κέντρο Πρόληψης Εξαρτήσεων και Προαγωγής Ψυχοκοινωνικής Υγείας Π.Ε Αχαΐας Καλλίπολις. Ομιλήτρια στην εκδήλωση θα είναι η κ. Μαργαρίτη Μαριγούλα, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Φυσιολογίας Ανθρώπου και Ζώων του Τμήματος Βιολογίας του Πανεπιστημίου Πατρών. Μέσα από τη θεωρητική παρουσίαση αλλά και τη συζήτηση που θα ακολουθήσει οι συμμετέχοντες θα  έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τη δομή και λειτουργία του εγκεφάλου, να κατανοήσουν το μηχανισμό της μάθησης και της μνήμης, της ανταμοιβής και της τιμωρίας, της ενσυναίσθησης αλλά και να προβληματιστούν για τις καθημερινές στάσεις και συμπεριφορές που μπορεί να υιοθετήσουν.

Η εκδήλωση αποτελεί την πρώτη από μια σειρά αντίστοιχων ανοιχτών εκδηλώσεων που θα πραγματοποιηθούν κατά την διάρκεια της χρονιάς με αφορμή την συμπλήρωση 20 χρόνων λειτουργίας του Κέντρου Πρόληψης στην περιοχή. Παράλληλα στο πλαίσιο της εκδήλωσης οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν και για τα προγράμματα και τις ομάδες που θα υλοποιηθούν την φετινή χρονιά για γονείς, ζευγάρια, δάσκαλους, νηπιαγωγούς, καθηγητές, μαθητές, νέους, εθελοντές και ευρύτερα πολίτες του νομού μας. Όλες οι υπηρεσίες του Κέντρου Πρόληψης παρέχονται δωρεάν.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στον χώρο του Κέντρου Πρόληψης επί της Ν.Ε.Ο. Πατρών – Αθηνών 35 (1ος όροφος). Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με τα τηλέφωνα: 2610.226948 & 2610.623290, καθημερινά 8:00-15:00 ή να επισκέπτεστε την ιστοσελίδα: www.kpachaia.gr και το https://www.facebook.com/kpachaiaskallipolis/