Η τηλεθέαση του Nomads - Τι ποσοστά συγκέντρωσαν τα υπόλοιπα προγράμματα

δειτε αναλυτικά

Πρεμιέρα έκανε το Nomads του Ant1 με παρουσιαστή τον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Το παιχνίδι είναι ένα από τα "γερά χαρτιά" του καναλιού και όπως φαίνεται θα απασχολήσει πολύ το τηλεοπτικό τοπίο σε μια χρονιά που ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος.

Τι έγινε όμως σε επίπεδο τηλεθέασης την πρώτη μέρα στην «αρένα»;

Το Nomads ήταν ο ξεκάθαρος νικητής, αγγίζοντας στο πολυπόθητο δυναμικό κοινό -σε τέταρτο- ακόμα και το 44,1%.

Αναλυτικά οι μετρήσεις:

ΓΕΝΙΚΟ

NOMADS – 27,6%

ΤΟ ΤΑΤΟΥΑΖ – 21,8%

ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙΣ ΤΑΛΕΝΤΟ – 18,5%

SURVIVAL SECRET – 7%

ΔΥΝΑΜΙΚΟ

NOMADS – 36,6%

ΤΟ ΤΑΤΟΥΑΖ – 18,7%

ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙΣ ΤΑΛΕΝΤΟ – 15,8%

SURVIVAL SECRET – 4,5%

 

Τι είδαμε στο πρώτο του Nomads

Οι τρεις ομάδες δοκιμάστηκαν σε ένα αγώνισμα που ήθελε και ισορροπία και αντοχές, υπό βροχή, με τους παίκτες να δίνουν μια γεύση από τις ικανότητές τους και όσα θα ακολουθήσουν. Στη δοκιμασία θριάμβευσαν οι νομάδες της Φωτιάς, δηλαδή οι σελέμπριτις, οι οποίοι και θα ζήσουν, συνεπώς, στη βίλα. Τουλάχιστον για την πρώτη εβδομάδα. Θα περάσουν δηλαδή την πρώτη τους εβδομάδα στις ανέσεις, χωρίς πείνα και δυσκολίες.

Οι νομάδες του Ωκεανού (σ.σ.: οι αθλητές) έμειναν στη δεύτερη θέση και γι' αυτό κατέληξαν στο ψαροχώρι, κάτι πραγματικά εντελώς ξεχωριστό όσον αφορά στα όσα έχουμε δει σε παρόμοια ριάλιτι. Η ομάδα των αθλητών θα συμβιώσει με ντόπιους, συμβίωση που από την αρχή, όπως φάνηκε χθες, δεν θα είναι και ιδιαιτέρως εύκολη.

Οι νομάδες της Ζούγκλας, πάλι, ήρθαν τρίτοι και καταϊδρωμένοι, με αποτέλεσμα να καταλήξουν στην παραλία. Σε μια παραλία που δεν είχε καμία σχέση με την παραλία του Survivor, καθώς αν και το τοπίο ήταν όντως μαγευτικό, δεν υπήρχε... τίποτα. Και όταν λέμε τίποτα, εννοούμε ούτε καλύβα. Οι νομάδες της Ζούγκλας το μόνο που είχαν μαζί τους, εκτός από το σακίδιό τους, ήταν μια τσάντα που τους έδωσε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και η οποία περιείχε μερικά... παξιμάδια. Αυτό ήταν και το μόνο εφόδιό τους -για όλα τα υπόλοιπα θα πρέπει να... παλέψουν!

Διαβάστε επίσης